Teade

Collapse
No announcement yet.

Estonia EP-010

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Estonia EP-010

    Tere kõigile.
    Nimelt mul probleem Estonia 010 automaatikaga. Püüan lahti kirjutada mis ta ennem oli ja mida olen teinud ning mida ta nüüd teeb.
    Algselt töötas ta selliselt :
    1.- START nuppu vajutades läks indikaator tuli põlema ja tõstis tonarmi üles aga plaadile ei viinud. Kui oli üles tõstnud siis ei jäänud seisma tõstmis mehhanism ja mehhaanika nagu hakkas üle peksma "plõks-Plõks"ja mootor kogu aeg töötas. Kui vajutasin STOP nuppu siis lasi tonarmi alla ja jäi seisma.
    2.- Kui vajutasin lugude otsimis nuppe 1-7 ni siis samamoodi - tõstis tonarmi üles ning vastav indikaatortuli läks ka põlema ja seejärel hakkas jälle plõksuma ning plaadile tonarmi ka ei viinud. Tuli jälle STOP nuppu vajutada, et seisma jääks.
    3.- Kordus funktsioon töötas nii nagu peab.
    4.- PAUS e. mikrolift töötas ka nii nagu peab- indikaatortuli läks põlema nupu vajutuse peale ja tõstis tonarmi üles ning mootor seiskus. uuesti vajutades lasi tonarmi alla.
    5.-manuaalselt käppa plaadile viies hakkas plaat keerutama ja mängima nii nagu peab
    6.- AUTOSTOP töötas probleemideta.

    Nüüd siis mis ma tegin:
    Vahetasin elektrolüütkondekat tänapäevaste vastu välja, ainult 3 kondekat 1000mf stabilisaatorploki pealt jäid originaalid.Olid teised täitsa korras.
    Mis muutus:
    1.- Hakkas õieti tööle START nupp. Nupule vajutades tõstis tonarmi üles ja viis plaadile ning lasi alla tagasi.
    2.- Hakkasid tööle lugudeotsingu nupud. olenevalt mis nupule vajutad nii ka toimetab. vahetevahel paneb puusse kui lugude vahed on vaevu märgatavad.
    3.- Kordus funktsioon töötab plaadi lõppedes
    4.- AUTOSTOP töötab samuti.
    5.- Kuid nüüd ei tööta PAUS e. mikrolift ja ei põle samuti indikaatortuli nupu vajutusel (ennemalt see toimis)
    Kui vajutada ML nuppu see hetk kui tonarm on algasendis ehk plaadilt ära siis tõstab tonarmi üles ja hakkab plõksuma samamoodi nagu varem START nupu korral - mootor seisma ei jää. Jääb seisma alles siis kui vajutada STOP nuppu ja tonarm laskub alla tagasi.
    Nüüd kui vajutada ML nuppu see hetk kui plaadimängija mängib siis teeb järgmist: tõstab tonarmi üles viib ühe loo võrra edasi ning laseb alla ja mängib edasi. vajutad uuesti - viib jälle ühe loo võrra edasi.
    Vot selline probleem . Oskab keegi targamat nõu anda või teab keegi kedagi kes oskab nõukaaegset plaadimängijat parandada.
    Oleksin väga tänulik.

    #2
    Vs: Estonia EP-010

    Et paus ei tööta, on pisiasi. Sinu asemel lepiks sellega ja edasi soolikates ei kaevaks. Estonia grammer on aetud keerukaks, et vähegi samasuguseid funktsioone täita nagu oli sharbil, mille pealt ta maha tehti. Sharbi lahendus oli ilus inseneritöö korralike juppidega - estonia oli üks pusimine vene juppidega.
    viimati muutis kasutaja martk; 28 m 2017, 18:05.
    Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.

    Comment


      #3
      Vs: Estonia EP-010

      Mul oli ka üks lollitav estonia grammer. Süveneda ei viitsinud, aga igaks juhuks peale lüüdivahetust lasin kuumaõhu jaamaga kõik kahtlased ja juhtsüsteemide jootekohad üle ja pärast seda hakkas tööle nii nagu peab. Võibolla oli juhus, võibolla ongi nende estonia jootekvaliteet kehva
      Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

      Comment


        #4
        Vs: Estonia EP-010

        Ei hakanud uut teemat tegema ja ehk teema alustaja ei pahanda! Eile veel töötanud Estonia EP010 otsustas täna suu kinni hoida. Teeb vist kõike mida tegema peab ainult, et taldrik ei liigu kui aga nupust välja lülitada siis korra liigub umbes 2-4cm aga vales suunas. Oskab keegi äkki midagi soovitada.

        Comment


          #5
          Vs: Estonia EP-010

          Mul oli sama probleem, ja veaks osutusid toitelüüdid ja mikrokontroller. tafka Tartust remondib minu asju praegu.... Plaadimängija sai korda! Lõppvõim veel tegemisel....
          viimati muutis kasutaja Scott; 27 m 2018, 04:20. Põhjus: eelnevat postitust ei pea tsiteerima

          Comment


            #6
            Vs: Estonia EP-010

            Tänud info eest hr.kalapragu ja järsku pistad mingi infi ka tafka kohta kas või privasse
            viimati muutis kasutaja Scott; 27 m 2018, 04:20. Põhjus: eelnevat postitust ei pea täiega tsiteerima

            Comment

            Working...
            X