Teade

Collapse
No announcement yet.

Helikassettide hunnikud

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Helikassettide hunnikud

    Ühes tuntud oksjoni portaalis on viimasel ajal müügile ilmunud suured kogused helikassette.Sony,Basf jne...Kõigile on väidetavalt tehtud ühekordne lindistus ja kuulatud neid ei ole.Ma jäin mõtisklema ja ei osanud välja mõelda,kust kohast äkki selline suur kogus välja ilmus?Mida arvate?
    Kas tasuks ka omale sealt midagi osta?
    Vana helitehnika remont Pärnus

    #2
    Vs: Helikassettide hunnikud

    Omaaegsed piraadistuudiod äkki. Treiti mingi ports valmis ja ei läinud kaubaks.
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

    Comment


      #3
      Vs: Helikassettide hunnikud

      Osad 120 min , need ikka vaevalt pirad ja osadel pidid isegi kleepsud kaasas olema. Aga kuda müüja teab, et pole kuulatud?
      www.automobilia.ee

      Comment


        #4
        Vs: Helikassettide hunnikud

        Hind on ju tühine, osta ports ära ja vaata üle, kas on piisavalt vähekuulatud kassetid. Pole ju vahet, kas kaks või viis korda läbikedratud, kui kasutusjäljed puuduvad.
        Ja ei maksa unustada, et need on kõige odavama otsa kassetimudelid. Neid toodeti kesteab kuipalju miljoneid ja mingit imelist helinirvaanat ei tule sealt ka siis, kui nad on tuttuued.

        Comment


          #5
          Vs: Helikassettide hunnikud

          Arvata võib,et vend teenis kunagi lindistamisega raha.Tal oli ju kassette müügis ja ka kopeerisseadmeid,millega sai korraga lindista mitmeid kassette e.koopiaid teha.Nüüd pole midagi teha nendega kui ära müüa.

          Comment


            #6
            Vs: Helikassettide hunnikud

            Mäletan et oli tegelasi, kes koguaeg nagu uue plaadi kellegilt laenuks said, salvestasid selle omale kassettile. Kas see bänd talle meeldis või mitte ei omanud tähtsust - lihtsalt tema fonoteegis see oli olemas. Vanasti ju ei olnud ftp serverid, igasugu tõmbamise tarkvara, Youtubet jne...., kust iga aja hetk on võimalik asja kuulata.
            Seda ju ei oska kunagi ette ennustada, millal midagi vaja võib minna.

            Comment


              #7
              Vs: Helikassettide hunnikud

              Tere, mina olengi nende kassettide müüja Müün iga kuu ca 1000 kassetti (nii uusi, kui ka kasutatuid). Huvitav oli lugeda erinevaid oletusi aga kahjuks need kassetid on max 15 aastat vanad. kunagi teenisin kassetide salvestusega raha küll aga see oli 1984-1988 aastal ja seda tegin Tehnics 6X kiirusega duplikaatoriga. Need mainitud kassetid on toodud ühest Euroopa riigist ühe muusikakooli raamatukogust. Nad olid salvestanud igasugust klassikalist muusikat kassettidele aga pärast salvestust panid kappi ära ja rohkem ei võtnud sealt välja. Selle koha peal, kus oli lõpetatud salvestus, oli kassett pandud karpi (kontrollisin ise ca 25 tk. üle). Kerisin ise kõik algusesse. Ka karpidelt on näha, et rohkem ei ole kuulatud, kuna näevad välja nagu uued. Müüsin ca 1500 tükki kiirelt Eestis maha. Ostas müüb üks sell kerimata kassette ja kirjutab, et kõik tema kassetid on korralikud...

              Comment


                #8
                Vs: Helikassettide hunnikud

                Lisan veel, et olen kassettidega tegelenud alates 1972 aastast. On nagu mõningane kogemus. Hetkel müün uusi (ka kollektsionääridele) ja ka kasutatuid. On ka ilma karpideta ja kirjadeta uusi kroome, normaali ja ka metalli.

                Comment

                Working...
                X