Mida oskab keegi sellest kassettmagnetofonist rääkida. Kogemusi. Kasutamist. Vastupidavus.
Kassettmakk "Орбита МП-121"
Collapse
X
-
Sildid: Puudub
-
Vs: Kassettmakk "Орбита МП-121"
Tundub et said omale vinge pilliVahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu. -
Kust saada?
Comment
-
Ütleks sedasi, et tegu on sõjaväejuppidel tehtud Vilmaga. Selle maki abil ma tegin muide etalonkiirusekasseti
Ei leia enam teemat üles aga omal ajal sai siin uhkustatud dünaamilise eelmagneetimise ja taasesitusvõimendi ümberehitusega.
Venelaste kohta (kui välimus välja arvata) ülihea makk.
Kasutasin, jäi seisma, siis andsin tasuta ära (sest häid asju antakse tasuta, see suurendab nende väärtust).Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Ütleks sedasi, et tegu on sõjaväejuppidel tehtud Vilmaga. Selle maki abil ma tegin muide etalonkiirusekasseti
Ei leia enam teemat üles aga omal ajal sai siin uhkustatud dünaamilise eelmagneetimise ja taasesitusvõimendi ümberehitusega.
Kasutasin, jäi seisma, siis andsin tasuta ära (sest häid asju antakse tasuta, see suurendab nende väärtust).Comment
-
Ma pikalt mõtlesin, kes on kelle pealt kopeerinud. Kas leedukad Duali pealt või vastupidi...Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Ikkagi mureks kummist lintrihmad, kust saada? Kas serigo elektroonikast või saab näiteks ka noorest tehnikust.Comment
-
Comment
-
Kasutasin, jäi seisma, siis andsin tasuta ära (sest häid asju antakse tasuta, see suurendab nende väärtust).
Kuskil oli omal ajal jutt, et see oli esimene selle klassi Nõukadekk, mille sagedusriba algas 30 Hz ja seda oli ka kuulda.Comment
-
Kassettmakk "Орбита МП-121"
Proovime järgi. Kuigi lintmaki rihmasid saab sellest paremini teha, eriti traktori siselohv on selleks ideaalne. Tuleb lausa nagu liinilt, kui on teravad käärid ja natuke kannatust. Lohvi kumm on elastsem ka.
Kust mis garaazist? Keldrist?Comment
Comment