Teade

Collapse
No announcement yet.

Teie parim RIAA korrektori kogemus?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Teie parim RIAA korrektori kogemus?

Esmalt postitatud Sonic poolt Vaata postitust
    Imelik mõtlemine teil seal Tallinnas, 850€ korrektori eest on overkill, aga sama palju poole ruutmeetri elamispinna eest Lasnamäel on normaalne?
    Vabandan, ei teadnud et Altec võimaldab selle phonokorrektori ostmisel 25 aastast maksegraafikut, nagu pangad korteri ostul.

Ja miks sa Sonic ei täida teemat:

Olen seal (pettunud) üks tuhandetest lugejatest, kes ootab sinult baasandmeid, erinevate mudelite arvustusi, mõõtetulemusi jms teemal gurmaaniguru pajatab.
    viimati muutis kasutaja martk; 12 March 2015, 21:51.
    Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.

Comment

Esmalt postitatud martk poolt Vaata postitust
      Vabandan, ei teadnud et Altec võimaldab selle phonokorrektori ostmisel 25 aastast maksegraafikut, nagu pangad korteri ostul.
      Ah et kui mul tuleb korteri ostust 850€ puudu, siis pank laenab selle summa mulle 25 aastase maksegraafikuga?
      "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Comment

Ja miks sa Sonic ei täida teemat:

Olen seal (pettunud) üks tuhandetest lugejatest, kes ootab sinult baasandmeid, erinevate mudelite arvustusi, mõõtetulemusi jms teemal gurmaaniguru pajatab.
        Ma ei tea, kes oli see "tarkpea", kes minu asemel selle teema alustas, mina ise seda pole teinud.
        "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Comment

Esmalt postitatud Sonic poolt Vaata postitust
          Ma ei tea, kes oli see "tarkpea", kes minu asemel selle teema alustas, mina ise seda pole teinud.
          Teemat alustas kasutaja Sonic, kuid tegi seda vales kohas: teises teemas. Tõstsin vastavad postitused uude teemasse. Mitu kasutajat "Sonic" meil foorumis on?
          Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Arvan, et oled endale oma 850€ korrektoriga jalga tulistanud. Tava eesti publikule on selle hind arvatavalt overkill. Proovi oma teemat jagada rahvusvahelises foorumis

Seal on nt rubriik phonokorrektor hinnaga 1ooo dollarit ja enam. Ja anna meile link, kui arutlusi ja tagasisidet tekib.
            Mis imelik jutt hinnast ? Kas martk saab oma korrektorid kusagilt tasuta ? Mina kahjuks pean iga kui pisema detaili eest maksma ja keegi midagi tasuta ei anna.
            Ainult aeg on asi, mis igaühel tasuta käes. Erit kui aastaid midagi aretada ja oodata et tekib ükskord ometi heliime... Kuid mis ime see peaks tekkima ja kuidas seda teada saada . See on mul isiklikult olnud selline 12 a pidev otsing vinüüliheli alal , kus mina hetkeseisuga olen.
            Ma olen kuulanud mitmeid 300 EUR hinnaklassis vinüülikorrektoreid, millega saab täitsa hea emotsiooni kätte. Ahja ka NAD Phono sai ära kuulatud ja põhjalikult täiendatud... Siis tekkis huvi minna edasi... Kas see pole loomulik asjade käik ? Tänu otsingutele on olemas suur kogemuste pagas ja otsiks kedagi sarnast veel, kellega vastastikku kogemusi vahetada. J seda praktilise kuulamise kaudu , mitte teoorias... Skeeme on miljoneid !
            viimati muutis kasutaja Altec; 13 March 2015, 16:58.
            Parem emotsioon helist - tõsine põhjus tehnika ümbervahetamiseks ! Hea tehnika on see, mida te ostaksite ülejärgmisena.
            Õppige tundma helitasemete vahesid ja tehke valik parima helinaudingu , aga mitte odavaima hinna või suure hinnalanduse järgi !

Comment

Esmalt postitatud Altec poolt Vaata postitust
              .. mul isiklikult olnud selline 12 a pidev otsing vinüüliheli alal , kus mina hetkeseisuga olen.
              Ma olen kuulanud mitmeid 300 EUR hinnaklassis vinüülikorrektoreid, millega saab täitsa hea emotsiooni kätte. Ahja ka NAD Phono sai ära kuulatud ja põhjalikult täiendatud.
              Kui mina miskit põhjalikult teen, siis alati kaasnevad mul sellega märkmed. Arvatavalt teed ka sina, et mitte detaile unustada. Siin foorumis ja teemas oleks ju tore, kui sa suvatseks oma aastatepikkused kõhklused, otsingud, töövõidud ja -kaotused kirja panna. Piisab vaid konkreetsest mudelist või DIY skeemist; mis meeldis, mis mitte; mida ja miks muutsid/parendasid.
              Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.

Comment

Väga hea tähelepanek liiga tihti käib siin mingine üldine häma ja puudub jutt asjast. Kui miski asi tajutavalt läheb halvemaks/paremaks on seda võimalik kirjeldada reeglina aga seda ei teha ja kui aus olla siis ka enamus juttu ei tundu tänu sellele ka tõsiseltvõetavana.
                Kui mina miskit põhjalikult teen, siis alati kaasnevad mul sellega märkmed. Arvatavalt teed ka sina, et mitte detaile unustada. Siin foorumis ja teemas oleks ju tore, kui sa suvatseks oma aastatepikkused kõhklused, otsingud, töövõidud ja -kaotused kirja panna. Piisab vaid konkreetsest mudelist või DIY skeemist; mis meeldis, mis mitte; mida ja miks muutsid/parendasid.

Comment

See kogemuste jagamise idee on ju hea aga paljudel siin Audiofoorumi all kirjutajatel segab kõike ära rääkimist see, et rääkimine segaks nende äri ja sellega teenimist.
                  Mitte et mul siin selle äri vastu midagi oleks aga lihtsalt selgituseks nendele, kes võibolla nii palju asjadega kursis ei ole.
                  Vahest muidugi üht-teist pudeneb aga seda tuleb hoolega otsida ja tähele panna.

Comment

Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitust
                    See kogemuste jagamise idee on ju hea aga paljudel siin Audiofoorumi all kirjutajatel segab kõike ära rääkimist see, et rääkimine segaks nende äri ja sellega teenimist.
                    Mitte et mul siin selle äri vastu midagi oleks aga lihtsalt selgituseks nendele, kes võibolla nii palju asjadega kursis ei ole.
                    Vahest muidugi üht-teist pudeneb aga seda tuleb hoolega otsida ja tähele panna.
                    Võiks selgitada seda kommentaari. Väga segaseks jääb mulle isiklikult. Kuidas sa ette kujutad kogemuste vahetust ?
                    Kui me kuulame DIY asju, siis kelle äri see segab ?
                    Muidugimõista ma ei saa aru ka inimestest, kes püüavad ilma võrdluskuulamiseta asju paika panna . Kui keegi on väga kade, kitsarinnaline või keda ei huvita teiste inimeste arvamus , siis see asi ei sobi audioharrastajate maailma. Isiklikult mina olen kulutanud energiat kuhjaga, et aru saada tootjate ja kuulajate vahedest ja erinevustest. Ise ehitan audiot juba 37 a. Ma olen väga tänulik, kui leian mõne audios edasiviiva idee, eriti kui see on veel odavalt realiseeritav.
                    viimati muutis kasutaja Altec; 14 March 2015, 19:40.
                    Parem emotsioon helist - tõsine põhjus tehnika ümbervahetamiseks ! Hea tehnika on see, mida te ostaksite ülejärgmisena.
                    Õppige tundma helitasemete vahesid ja tehke valik parima helinaudingu , aga mitte odavaima hinna või suure hinnalanduse järgi !

Comment

Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitust
                      See kogemuste jagamise idee on ju hea aga paljudel siin Audiofoorumi all kirjutajatel segab kõike ära rääkimist see, et rääkimine segaks nende äri ja sellega teenimist. ...
                      Võiks selgitada seda kommentaari. Väga segaseks jääb mulle isiklikult. Kuidas sa ette kujutad kogemuste vahetust ?
                      Kui me kuulame DIY asju, siis kelle äri see segab ?
                      Mittemidagi ei saa Alteci jutust aru. Kord kirjutab, et on kuulanud/võrrelnud kümneid euroopa, ameerika, aasia korrektoreid, nüüd poetab need korrektorid kardina taha ja räägib vaid isetehtud kodumaistest variantidest. Tekib mulje, et müüb valmistoodangut, kuid ise tarbib omaloomingut.
                      Ja kui Altec jääb nt auto alla, siis siin foorumis jääb temast vaid nekroloog audiofiilist, kes ei osanud/tahtnud oma läbikuulatud korrektori(te) tähelepanekuid kirjalikult avaldada.
                      viimati muutis kasutaja martk; 14 March 2015, 18:34.

Comment

... Tekib mulje, et müüb valmistoodangut, ...
                        See pole mulje, nii ongi. Lihtsalt aeg-ajalt, kui klientuur on ikaldunud, tahaks ka mujal lobiseda.
                        Sellise kõnepruugiga: "...on palju detailirikkam ja õhulisem...; ... on soojem ja ümaram..."
                        (Jutt ei käi naistest.)

Comment

Mõned võtavad vist siin laupäeva õhtul viinuskit ja on teema sootuks unustanud : Teie parim RIAA korrektori kogemus?

Aga ega lollustele peagi vastama!

Sellised kenad kommentaarid teevad ainult au ELFA foorumi tasemele ja selle hoidmisele !

Comment

Mõned võtavad vist siin laupäeva õhtul viinuskit ja on teema sootuks unustanud : Teie parim RIAA korrektori kogemus?

Aga ega lollustele peagi vastama!
                            Ära aja pläma. Kirjuta parem oma parima riia korrektori kogemusest ja ära sunni mind (ja teisi, kes su mittemidagiütlevat vastust loevad) viinuskit viskama. Samas ise, isegi kui viint visata tahaks, ei saa, kuna ilm ilus, asfalt kuiv ja tuleb ratast sõita. Täna sai pundis 75 km tehtud ja homne punt (kus plaanin osaleda) plaanib samasugust.

Comment

Ära aja pläma. Kirjuta parem oma parima riia korrektori kogemusest ja ära sunni mind (ja teisi, kes su mittemidagiütlevat vastust loevad) viinuskit viskama. Samas ise, isegi kui viint visata tahaks, ei saa, kuna ilm ilus, asfalt kuiv ja tuleb ratast sõita. Täna sai pundis 75 km tehtud ja homne punt (kus plaanin osaleda) plaanib samasugust.
                              Mul pole kirjutamise soont. Mul on praktilise ehitamise ja katsetamise soon. Ja ka aega on viimasel ajal väga vähe siin foorumis kaasa löömiseks.
                              Kui loed jutte helist , siis mida see annab ? Igaühel on oma maitse, muusikakuulamise harjumus ja unikaalne kodune helisüsteem.
                              Midagi annabki just ühisüritus, kus saab erinevaid asju võrrelda.

Parim minu korrektor, hmm--see on ju siin mul foorumis kirjas, kui oled vaevunud seda lugema:

See projekt on maailmas väga popp ja võid lugeda 100 lehekülgi pikki jutte sellest DIYaudio.com foorumist . Kuid mida seal pole , pole heliemotsiooni kirjeldust... Ma ei teagi mida need inimesed seal arendavad kui ei ole teada , millisel skaalal liiguvad heli osas. Igatahes skeem on kõigil üks, kuid heli emotsioonid sõltuvad ju suuresti komponentide kasutamisest ja nende iseloomude summast. Mina olen päris palju enda korrektori peal katsetanud erinevaid detaile ja tuuninud heli parimaks. Olen firmatoodete ja ühe teise harrastusehitaja DIY projektiga seda võrrelnud ja lootnud ka et GU50 projekte sellega võrrelda saab. Tema ju siin elfafoorumis tihti müüb oma tooteid ja neid on Eestis vist päris palju liikvel. Tänuväärt , et keegi teeb lambil normaalse hinnaga helitooteid. Tegelikult saingi aru, et see D3a poolik projekt oligi ühe teise mehe oma ja GU50 olevat arvanud , et sellest head ei saa asja. Mina jälle arvasin , et saab küll ja ostsin selle detailikoosluse eelmise aastal ära. Tulemus mind täitsa üllatas. Nüüd olekski huvitav teha testikuulamine, et saaks teada kuidas ta teiste DIY projektidega võrreldes on. Kuid tundub, et minu testist olen huvitatud ainult mina ise. Ometi vinüülihuvilised peaksid ju ikka huvitma teadmisest, et milline on heli tase hetkel ja kas ja kuida seda paremaks saada. Mind alati motiveerib teadmine, et on olemas miski, millega saabvinüülihelist veel parema elamuse ja emotsiooni.. siis on mille poole püüelda..

Ma jah, olen viimased 15 a otsinud igat võimalust , et saada teada kuidas kõlavad maailma kuulsaimate firmade tooted . Kuid ilma selle infota ei oskaks ma orienteeruda kvaliteetides ja mu kuulamise oskus ning tase oleks väga piiratud ja kitsarinnaline. Au neile foormulastele , kes ei vaja sellist kuulamisinfot ja oskavad teisi arvustada lähtudes skeemiteooriatest ja oma enda koduse helisüsteemi kuulamisest.
                              viimati muutis kasutaja Altec; 14 March 2015, 22:21.

Comment

Kallid foorumlased martk ja Jeekim! Palun olge lugupidavamad Alteci vastu, sest tegemist on tõesti oma ala asjatundjaga. Tean mida räägin, kuigi me pole kunagi silmast silma kohtunud oleme telefonis ja Skypes pidanud tundidepikkusi vestlusi. Kui ma elaksin Tallinnas, siis oleksin arvatavasti tema iganädalane külaline. Soovitan teilegi Alteci juures stuudios ära käia, usun, et ta võtab teid rõõmuga vastu. Kogemuse võrra rikkamaks saate kindlasti!

Comment

Working...
                                X