Valgustage mind lolli, mis selles riistas nii head on, et taga aetakse. Vene ajal seisid leti peal virnas, keegi ei tahtnud. Täiesti perfektseid isendeid olen elus mõnda üksikut näinud, ikka olid nendel mingid vead küljes.
Vs: Radiotehnika M-201
Collapse
X
-
Nostalgia on selle asja nimi ilmselt. Omas ajas polnud ta kindlasti mitte paha. Omapärane tehniline lahendus, suht lihtne skeem. Hädad olidki mu mäletamist mööda sahtliga seotud, lintjuhe ja ratsitud vedrusüsteem. Nüanss miks ta mulle meeldis: kiire start (bassimatsu järgi oli võimalik käima lüüa, majakid hilinesid lootusetult). -
Ehk kõrgem isend ei mahu virna ära? Või lihtsalt tuleb mõnel noorus meelde? Mu meelest oli ka tegemist täieliku kõntsaga. Huvitav kas läänes ka selliseid sahtliga asju tehti? Ehk on lihtsalt absurdsete konstruktsioonide huvi?Хоть я сразу не понял что это, ну почуствовал что для полного счастья это как раз вот уменя не хватало.Comment
-
See kõlbab parajalt CD mängijaks ümber ehitada.Comment
-
(sellest on juutuubis paar videotki,kes viitsib see leiab)
Kuna nende M-201-de maine ja kvaliteet on kehvapoolne,siis tasuks neid koguma hakata.Varsti on kõik prügimäel aga ostusoovijad kes "vanaisa muusikamasinat" osta soovivad küllaga.Comment
-
Ilmselt mingi algne proto.Comment
Comment