LP - raskekujuline ravimatu haigus
Collapse
X
-
Vs: LP - raskekujuline ravimatu haigus
Variant kohast , kus võiks koos käia on:
Mingit ruumi kasutus maksu ei küsita.Comment
-
Kui esmalt teha Facebook-i Vinüülihaigete leht? Kõik saavad oma plaadikogud kirja panna ja saaksime pildi, palju meid "haigeid" siin kodumaa pinnal ka eksisteerib. Seejärel saaks juba kokku leppida kohtumisi, korraldada üritusi jne. Ise olen oma FB lehele juba ammu oma kollektsiooni üles lükanud. Mis arvate?
Tegin kiiruga mingi lehe valmis, aga see pole vist päris see... http://www.facebook.com/board.php?st...98220940193680
Ehk oskab keegi paremini... Oma nimekirja panin discussions-i alla.viimati muutis kasutaja eeromees; 02 February 2011, 23:02.Comment
-
Jälgin huviga. mis toimub.Eeelmainitud kohvikuidee vast pole ka paha aga antud asukohas tekib ilmselt parkimiseprobleem.
Facebook pole paha. Aga üles võiks panna need plaadid, millest ollakse ka nõus loobuma. Ja kindlasti ka hind ja asukoht, kontaktandmed mingid. Kasvõi meiliaadress.
Aga et neid huvilisi palju on selles ma ei kahtle. Ma polegi siin nii paljudega rääkinud aga et selline toimuda kuidagi võiks, selle vastu pole küll midagi olnud.
Paljudel vanadel kogujatel on endalgi lehed üleval või tegelevad müügiga
temaga konkretselt pole küll veel rääkinud sel teemal. Samas on tal ka mitte ainult N-Liidu plaadid.
Rockroad-olen mõned korrad vestelnud ka on huvi.
Selline tegelane
ka väga huvitatud asjast. Nii et tegelikult plaadid ise kui selline, pole probleemiks.
Siin tõin näiteks ainult paar kolm tuttavat.Comment
-
kas on FB mõte nii hea ikka, vinüüli austajad ikka enamuses vanemad inimesed kes tea FB'st midagi.
ma küll tean aga kontot seal pole ja ei näe mõtet ka.Comment
-
Tegin teie toetuseks kliki FB-sComment
-
Kui nüüd vaadata veidi statistikat, siis siin foorumis tänase seisuga - Liikmeid :14.424
Vaadates seda teemat, ütleks pigem, et huvi on olematu. Ei näe põhjust SIIN edasi nämmutada, sellel teemal. Vale koht lihtsalt. Aga kui keegi viitsib, siis edu!Comment
Comment