Teade

Collapse
No announcement yet.

Lenco 3866USB

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Lenco 3866USB

    Tere.Sai omale soetatud Lenco 3866USB vinüülimängija.Ühendatud on ta Kenwood KRF-V5100D AUX sisendisse kuna antud ressiiveril puudub Phone sisend.Kuulates plaati ja pöörates helitugevust kolmveerandi või rohkema peale hakkab kõlaritest kostuma meeletut urinat.Samas kõrvaklappidega kannatab heli isegi põhja keerata.Uurisin siin foorumites ringi ja pilk jäi pidama vinüülimängijate ühendamisel maanduse lisamisele(GND).Aga antud vinüülimägijal selline asi puudub ja komplektis olev RCA juhe on ka kohe mängijast välja toodud.Kuna seadmel garantii siis ei taha teda lahti ka kiskuda et seda juhet vahetama hakata.Tean et tuleb rumal küsimus aga kas oleks mingit alternatiivsemat lahendit,näiteks vedada juhe vinüülimängija korpusest ressiiveri korpusesse.

    #2
    Vs: Lenco 3866USB

    kui urin tekib ainult kõlarite ja suure helitugevusega, siis oleks nagu mikrofoni-efekt ehk positiivne tagasiside.
    et siis helipea ja plaat korjavad kõlarite poolt tekitatud helilained õhust kinni ja ressiiver võimendab need üles ja kõlarite kaudu liigub jällegist helipea suunas edasi. seljuhul juhtmete varjestamine ja maandamine ei aita.
    siis aitaks ehk faasi pööramine ja näiteks kõlarite +ja- vahetada
    viimati muutis kasutaja dieter; 17 m 2010, 23:18.

    Comment


      #3
      Vs: Lenco 3866USB

      Tänud vastuse eest.Panin tähele et selline asi lööb välja just siis kui loudness on sisse lülitatud ja tämbrid ka suht peale keeratud.Samas subwoofer ei mõjuta kuidagi kuigi ise kuulan stereoresiimis ilma subwoofrita.Ehk kui kõik tämbrid maha võtta siis praktiliselt kaob see asi ära.

      Comment


        #4
        Vs: Lenco 3866USB

        Põhjus ikka selles, mida dieter kirjeldas. Fakt, et RCA juhe tuleb otse mängijast välja ja ei ole pistikute näol tagapaneelil, näitab juba antud plaadimängija madalat kvaliteeti. Loudness'i sisse lülitamine ja tämbrite põhja keeramine rõhutab lihtsalt veel enam sagedusi, mida see Lenco kinni püüab ja seetõttu hakkab ka vaikselt kuulates surisema. Subwoofer mängib aga nii madalatel sagedustel, mida ilmselt Lenco ei suudagi taasesitada.

        Sinu ainuke võimalus asja natukenegi paremaks teha on plaadimängija kuidagi lahti sidestada lauast või kapist, millel ta seisab. Kõige parem variant näiteks, kui paned alusele, mis ripub nurkadesse kinnitatud trosside või nööridega laes. Siis ei kandu vähemalt läbi lauapinna helivõnkumised mängijasse.

        Comment


          #5
          Vs: Lenco 3866USB

          Tere.Tänud vastamast,võtan neid nõuandeid arvesse ja proovin siis nii või teisiti.Samas jäi mul täna silm peale ka esikõlarite juhtmetele,on peenikesed ja sarnased tavaliste muusikakeskuste kõlarite juhtmetega.Juhtmed tulid kaasa koos uute kõlaritega,oli küll plaanis nad välja vahetada aga kuna ennemalt helis miskit ei häirinud siis sinnapaika see ka jäi.Eks jah see plaadimängija pole teab mis kvaliteet riist aga lihtsale inimesele kõlbab küll stagna aegseid plaate keerutada,kuna neid oli riiulis päris hulgim.
          Normaalsel kuulamisel pole mingit probleemi helil aga kui pöörata helitugevus kolmveerandi peale siis hakkab urisema üle muusika kõla,samas eriti kostub lugude vahe kohal.Kui aga helipea käpp veidikene plaadist üles tõsta siis kaob see asi ära,samas plaadiajaja pöörleb ja helipea on sisse lülitatud asendis.Lisaks veel juurde et kuna vinüüli helitugevus on tunduvalt nõrgem kui teistest heliallikatest siis selline asi üldse silma jäi ja seda volume nuppu saigi rohkem pööratud kui tavaliselt.

          Comment


            #6
            Vs: Lenco 3866USB

            Sellepärast kaobki nõela üles tõstes ära, et nõel pole enam kontaktis pinnaga mis vibreerib kõlaritest tulevast helist. Ja ka kõrvaklappidega kuulates on ok, kuna nendest tulev muusika ei tekita mingeid vibratsioone ümbrusesse.

            Kui sul kõlarid asuvad kohe sama kapi peal kus plaadimängija või väga lähedal, siis ilmselt saaksid probleemist enam vähem lahti ka ainult kõlarite ümber paigutamisega teise toa otsa või kaugemale.

            Aga katseta veel sellist asja, et pane plaat mängima ja keera helivaljus sellisesse asendisse, et uriseks ning siis tõsta ettevaatlikult plaadimängija lauast õhku. Ehk siis hoia käte vahel ja vaata kas kaob ära või vähemalt läheb natukenegi vaiksemaks häire?
            viimati muutis kasutaja hillarr; 18 m 2010, 20:48.

            Comment


              #7
              Vs: Lenco 3866USB

              Kõlariteks on mul põrandakõlarid(tornid) ja asuvad nad toa nurkades,pladimängija ja ressiiver koos dvd mängija ning vinüülimängijaga asuvad tv laua alumisel riiulil ja laual asub siis televiisor.Aitäh vastamast,kindlasti proovin seda Sinu pakutud varianti aga kahjuks enne homme õhtut ei saa.Täna ei taha enam kõva lärmiga naabreid õnnelikuks teha.Eks homme peale tööd katsetan ja annan siin ka teada.

              Comment


                #8
                Vs: Lenco 3866USB

                Tere.Sai siis proovitud neid kõiki variante mis mulle soovitasite.Ja tõesti kõige lihtsam abi ongi sellest et plaadimängija tõsta lihtsalt pool sentimeetrit õhku ja ongi kogu probleem kadunud.Mõtlesin et peaks proovima asetada plaadimängija alla mingi mati taolise asja,äkki sellestki abi.

                Comment


                  #9
                  Vs: Lenco 3866USB

                  Siis on jah selge pilt, et viga ikka selles, mis esimeses vastuses juba välja pakuti. Katseta lihtsalt erinevaid võimalusi, et plaadimängija võimalikult vähe sõltuks kõlari rütmis värisevast toetuspinnast. Kõige lihtsam imlselt proovida mingeid erinevaid vibratsiooni summutavaid matte alla panna, mis käepärast juhtub olema.

                  Comment

                  Working...
                  X