Teade

Collapse
No announcement yet.

Otsin lintmakki

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Otsin lintmakki

Tere,

osakavad ehk lintmaki gurud soovitada lintmakki, millel oleks sisse integreeritud kohe mingi kõrvakalpi võimendi ja/või väike lõpp/võimsusvõimendi, et ei peaks lisa võimenditega mässama.
    Et saaks kas kohe kõrvaklapid või kõlarid otse külge ühendada.
    Nõukaaegsetest lampidega variantidetst, kus integreeritud kõlarid sisse ehitatud - neist väga ei hooli.
    7" või siis 18cm võik olla maks lindi ketta suurus.

Palun kribage mulle siia mõned variandid,

Ette tänades.

No kõrvaklapiväljund on igal endast lugupidaval makil olemas (mõelgem salvestamisele). Näiteks müüakse ostas praegu sihukest:

Kuigi, jah, hinnad on kümne aasta tagustega võrreldes kõrgushüppe hästi selgeks õppinud.

Comment

Sellel viimasel klapiväljund on aga helitugevust vist seal keerata ei saa, seega kui sisseehitatud helivaljus ei sobi siis on ikka probleem.

Comment

Tänud vastamst, kes vastanud. Ma ise neist makkidest väga midagi ei tea. Aga jah helitugevust tahaks saada ikka reguleerida küll.

Comment

Esmalt postitatud urmas78 poolt Vaata postitust
          Sellel viimasel klapiväljund on aga helitugevust vist seal keerata ei saa, seega kui sisseehitatud helivaljus ei sobi siis on ikka probleem.
          Vabandust, selle pisiasja peale ma ei tulnud. Kuid näiteks samas keskkonnas müüdaval GX-4000D-l on see reguleerimisvõimalus olemas.
          Mul on kolm Akaid: GX -260D, GX-635D ja GX-77. Kahe esimesega olen väga rahul ja kolmandaga oleksin ka, kui see linti korralikult kerida suudaks. Kõrvaklappide helitugevust saab kõigil sättida, ning kahel viimasel on isegi kaugjuhtimispuldi pesa.

Comment

Esmalt postitatud olevtoom poolt Vaata postitust
            Kuid näiteks samas keskkonnas müüdaval GX-4000D-l on see reguleerimisvõimalus olemas.
            Inimene otsib makki, millel on võimendi sees ja saab kõllid otse taha panna, et ei peaks välise võimendiga mässama. Akai 4000 endal võimendi sees puudub. Liiniväljundi tugevust jah saab regullida aga sellest on hetkel küsijale vähe tolku. Üldiselt arvan, et kui mingit kogemust pole lintmakkidega olnud, siis äkki ei tasukski seda kogemust omada.

Aga silma jäi selline:
            Müüa Lintmakk Jupiter 203 - Raadiod, makid - Müüa täiesti töökorras lintmakk Jupiter 203

Kui on soovi, siis võtab soovija ligi ja hakkab kuulama..siis tulevad ka järgmised küsimused, et kust ma need kõlari otsikud saan või kust ma kõlarid saan. Sellel muidugi valjukad sees ka, pole kõlle vajagi.
            viimati muutis kasutaja murrasurra; 06 August 2025, 11:25.

Comment

Working...
            X