Teade

Collapse
No announcement yet.

resiiveri ühendamine arvutiga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

SAID TÖÖLE??? Peab ka proovima!!!!!

Comment

No sain ka nii kaugele, et ressiiver tunneb Dolby Digital 5.1 ära, aga.....
      Millegipärast töötavad ainult kaks esimest kõlarit, ei ole keskkõlarit, tagumisi ega ka subwoofrit.

Comment

kindel et see film mida vaatad on ikka 5.1?
        nagu sa ytlesid, v6ib AC3 stream olla ka stereos

Comment

On küll 5.1 Ressiiver näitab ilusti displayl kõik kanalid ära, aga välja tuleb ainult kaks. Täna proovin veel.

Comment

Kahe silma vahele jäi üks väike asi, nimelt tuleb ressiiveri puldist manuaalselt panna Dolby Digitali peale. Ta enne tundis kõik kanalid ära, aga lihtsalt puldist oli pandud STEREO peale.

Comment

nii, mul nagu kõik töötab, aga kui kuulan läbi arvuti siis heli nagui praksub vahest, samas kui kuulata läbi cd mängija siis on palju parem muusika, kas probleemiks võib olla arvuti helikaart mis on mul intergeeritud ja AC97 heliga

Comment

Vs: resiiveri ühendamine arvutiga

Tervist, tõstaks vana teema üles, mul nimelt mingi fujitsu siemensi amilo läpakas millel on ainult mic in ja kõrvaklappide väljund, kirjas oli et saab ka mingi süsteemiga 5.1 heli, k-arvutisaolongi tehniline tugi ei ole kuigi suhtlus aldis, seega tekib küsimus mis moodi? olen kuulnud midagi spdif väljundist vms? mis moodi asi toimib ?

Tänan
                Kes tasa sõuab, sel mädanevad aerud ära...

Comment

Vs: resiiveri ühendamine arvutiga

Kui spdif digiväljundit arvutil pole, siis ainuke võimalus on väline 5.1 helikaart osta...

Comment

Working...
                  X