Teade

Collapse
No announcement yet.

subwoofer autosse

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    subwoofer autosse

    Autos on mingi makk 4*25W vast millel taga 6 kõlarit (4ees ja 2taga aknalaual), autoks VW passat.Tahaks nüüd mingit tümmi sisse, et bassi oleks tunda
    Kas nii võib teha, et panen bassika pagaasnikusse ning ühendan selle nii, et "-" võtan ühelt kõlarilt ja "+" teiselt.. Kas tuleks midagi välja või makk väsiks ära?
    Soovitage mida sinna taha panna saaks, võimu ka ei raatsi osta... :unsure:
    Kas mingi king audio käraks ära?Aknad vast ikka värisema saaks?

    #2
    Ilma võimendita ei mängi kahjuks välja. Ei soovita sul nii teha, et ühendad otse makist woofri, kuna maki enda võimendus on liiga nõrk, et toita üht bassi elementi ära (isegi siis kui on tegi King Audio woofriga). Jah see koormab makki.
    Millised elemendid sul hetkel autos?

    Akende väristamisega saab ka muudmoodi hakkama. Woofri ülesanne pole mitte see, et väristada aknaid, vaid rõhutada rohkem madalate helide taasesitust.

    Comment


      #3
      Kas sa teed kõik asjad nii, et saaks võimalikult odavalt ja kuidagimoodi kraest ära? Mina sõidaks siis parem sumpa alt ära, pläriseb samamoodi nagu see kingaudio maki taga. Kokkuhoitud raha eest osta kuke viina, samasugune odav rämps nagu king audio.

      Mida ma öelda tahan, on see, et inimesed, minge kuulake kuskil natukene aega HEAD SOUNDI, Eestis on päris palju mehi, kes meeleldi demovad oma hoole ja armastusega tehtud installi, mis tõesti ka muusikat mängib. Neid võiks otsida Streetrace foorumist. Lugege kindlasti Harry Jürgensoni postitusi, ning uurige, millega ta viimasel ajal USAs hakkama on saanud. Kui tekib võimalus, minge kuulake ka tema autot. Ja head sound ei tähenda koaksiaalkõlareid, megahüpervuufrit ja 300dB. Samas ei ole vaja ka väga suurt eelarvet, kui ilusti läbi mõelda, mida ja kuidas teha. Ja kui pärast seda kellelgi veel on tahtmine midagi kuidagi ülejala teha ja vuufriga aknaid väristada, siis edu selleks! Ja kui tõesti on vaja veel selle läbinämmutatud kingaudio kohta midagi küsida, siis võiks selleks vähemalt õige foorumi valida.
      Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

      Comment

      Working...
      X