Teade

Collapse
No announcement yet.

Hea heli saladused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Hea heli saladused

Esmalt postitatud olavsu1 poolt Vaata postitust
    ma kuulan ka kodus. ja eelistan pillipoe tehnikat, kuna see on parem kui lihtsurelikule müüdav kraam.
    Jah noh. Üks väljund mis sellel teemal siin olla võiks on arusaamine, et "parem" on subjektiivne kriteerium, mis tuleneb tema kuulamisharjumustest, kogemusest, maitsest, võimalustest, uskumustest ja kes teab veel millest. Sa ei võta mind ju ilmselt tõsiselt, kui ma väidan, et universaalkerega autod on parimad, punkt.
    Toidan trolle!

Comment

Esmalt postitatud olavsu1 poolt Vaata postitust

Ats, näita stuudiot kus kahe kanali töödes kasutakse 2.0 asemel 2.1 lahendusi. ma seni näind 2.0 lahendusi.
      Kasutatakse nii 2.0 kui 2.1.
      Aga võta minuga privas ühendust, lähme vaatame ja kuulame. Kui on veel mõni huviline, võib julgelt kampa lüüa.
      viimati muutis kasutaja ats; 07 July 2020, 13:41.

Comment

Peale oma raadiotöö oli Olev Ehrlich ka ühe elektroonikafirma tegevdirektor, ja lisaks veel ühes kohas öövalvur, kus oli saun väga suure basseiniga. Temal oli alati aega midagi põnevad arutada, ta oli erakordselt huvitav vestluspartner, praktiliselt ükskõik mis teemal ...
        Ja millega teie siin tegelete? Pole kindel, kas see kuidagi aitab, kuid esmalt tuleks kuidagi vaenu õhutavaid kõnesid ohjeldada. Redart, on ainus, kes midagi teema kohta kirjutanud on, suur tänu selle eest.
        Ega ma ei lootnud, et midagi välja tuleb, kuid vähemalt proovisin.
        Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.

Comment

Ega neid vaenulikke postitusi ei maks tähele panna, neid tuleb ignoreerida.
          Mul on tunne, et teemas püstitaud küsimusele võiks läheneda ka teiselt poolt.
          Las kasutajad kirjutavad, kus nad on kuulnud head heli ja mis seadmed seal olid.
          Siis ehk leiab ka hulga peale mingi saladuse, mis selle kuuldud hea heli taga võiks olla.

Muidu kui iga üks presenteerib enda kirjeldust ja arusaama heast helist,
          siis ei pruugi kõik kuigi üheselt aru saada selle hea heli põhjustest või põhustajatest,
          umbes nagu selles muinasjutus, kus pimedad kirjeldavad kompamise põhjal elevanti.

Comment

Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitust
            Las kasutajad kirjutavad, kus nad on kuulnud head heli ja mis seadmed seal olid.
            Siis ehk leiab ka hulga peale mingi saladuse, mis selle kuuldud hea heli taga võiks olla.
            Mina olen näiteks head heli kuulnud Moskva ühes müügisalongis. Allikaks oli Studer makk ja Master Tape, võimendiks DartZeel, kõlariteks PBN Montana.
            "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Comment

Kas need kõlarid olid https://pbnaudio.com/montana-classic/ ?

Comment

Esmalt postitatud Sonic poolt Vaata postitust
                Mina olen näiteks head heli kuulnud Moskva ühes müügisalongis. Allikaks oli Studer makk ja Master Tape, võimendiks DartZeel, kõlariteks PBN Montana.
                Kas see tähendab, et sul kodus pole head heli? Mis tasemele oma heli paneksid näiteks ühest kümneni süsteemis ja mis sind ei rahulda? Tehnika ju sul korralik.

Comment

Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitust
                  Kas need kõlarid olid https://pbnaudio.com/montana-classic/ ?
                  Olid need alumised, Montana WAS.
                  "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Comment

Esmalt postitatud Veix7 poolt Vaata postitust
                    Kas see tähendab, et sul kodus pole head heli? Mis tasemele oma heli paneksid näiteks ühest kümneni süsteemis ja mis sind ei rahulda? Tehnika ju sul korralik.
                    Mul puuduvad kahjuks Studer ja Master Tape Hindeid las panevad teised, näiteks need, kes kuulamas on käinud.
                    viimati muutis kasutaja Sonic; 07 July 2020, 19:54.

Comment

Järelikult ikkagi mass ja suurus loeb.Punkt
                      Parem varblane katusel kui nuga neerus

Comment

Kindlasti mitte ainult mass. Seal on palju asju mida võiks tähele panna: 4 riba, sümmeetria vertikaal suunas kõrgete valjuka koha pealt, korralikud valjukad, suur tundlikus.

Comment

Päris hästi seletab lahti mis on "parim saund" https://www.youtube.com/watch?time_c...ature=emb_logo

Comment

Esimene lause jah nagu seletaks aga järgmised jõuavad ikka sinna, et igaühele oma ja et sama on ka live kontserdiga, kellele milline meeldib ja eri inimestele meeldivad erineva heliga nii lived kui kõlarid.

Comment

Esmalt postitatud pistyk poolt Vaata postitust
                              Järelikult ikkagi mass ja suurus loeb.Punkt
                              lisaks valjukate juhtimine nende sageduskara järgi. siin foorumis ju kirjutatakse, et pole olemas kahte ühesugust väljuhääldit.

Comment

Esmalt postitatud audiohoolik poolt Vaata postitust
                                Päris hästi seletab lahti mis on "parim saund" https://www.youtube.com/watch?time_c...ature=emb_logo
                                Heli kohta räägib tegelane, kes isegi oma häält ei suuda kuidagi enam vähem viisakalt ülessalvestada. Jütt ise ka pole, nägu siin on kombeks mainida, tehnikafoorumi vääriline.

Asjade projekteerimisel ja tootmisel, paratamatult tehakse otsuseid nii komponentide osas, kui ka skeemi lahenduste osas, ja mis vajaks näiteks peenhäälestust, jne. Muud asjad minule isiklikult huvi ei pakku. Top sellers asjade kohta on nende otsuste motiivid niigi teada.
                                Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.

Comment

Working...
                                X