Teade

Collapse
No announcement yet.

ASIO vs WASAPI

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    ASIO vs WASAPI

    Kumba eelistate ja miks on teie arvates üks teisest parem?

    #2
    Vs: ASIO vs WASAPI

    ASIO, kuna ise olen rohkem Winamp'i fänn. Lisasin asio.dll Winamp'i pluginate kausta ja Winamp'ist valisin väljundiks DAC'i ASIO. Hea ning lihtne Siis, kui hakkasin ASIO/WASAPI/Kernel Streaming'uga jama, tundus esimene variant kõige lihtsamini tööle saadav olevat.

    Comment


      #3
      Vs: ASIO vs WASAPI

      M-Audio helikaari kasutajana olen ASIO küljes ..... PC erinevate akna versioonide peal on ikka paras p..k .....

      Comment


        #4
        Vs: ASIO vs WASAPI

        ervin2, miks M-Audio ASIO paras p@$k on?

        Comment


          #5
          Vs: ASIO vs WASAPI

          Ma tean,et helikaart ise on väga hea,aga XP ja eriti VISTA ei taha asio draiveritega hästi läbi saada,nt Traktor,Virtual DJ javeelgi mõningad programmid tihtipeale kipuvad kokku kukkuma,õigemini helikaart kukub tagant ära üsnagi seletamatutel asjaoludel,tavaliselt siis,kui helikaarti taha ühendada mingi heliseade - siis impulss ilmselt mingi.
          Kasutan Traktori ja M-Audio kooslust ca 10 aastat juba,ise arvan,et veaks on ka PC kasutamine, ilmselt õuna peal jookseks kindlamalt.

          Comment


            #6
            Vs: ASIO vs WASAPI

            XP ja 7 all Asus'e ja HiFimeDIY ASIO küll töötas muretult, isegi ASIO4ALL Realtek'i peal. Kuid ma ainult kuulan muusikat selle abil, tümmi ei kirjuta.
            viimati muutis kasutaja Piimaonu; 24 m 2013, 18:41.

            Comment


              #7
              Vs: ASIO vs WASAPI

              Mul M-Audio töötab ilusti win7 64 peal ilma probleemideta. Ka Asio draiveritega. Niisama muusikat kuulan, siis ma ei tea mis draiverit ta kasutab, kui usb juhtme järgi lükkan, siis lülitab end läpaka väljundilt ümber M-Audio peale ise, aga acid pro muusikategemisel kasutab ta ikka Asiot. Esineb ootamatuid heli väljalülitamisi, siis kui külmkapp sisse/välja lülitab. Eks siin üürikas on nõrk vool vist ja tundlik kõikumisele või on vaja mingit filtrit vahele et need impulsid ei rikuks ära kasutamist, aga Asiot ja M-Audiot ma ei süüdista, pole probleeme nendega olnud.
              Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

              Comment


                #8
                Vs: ASIO vs WASAPI

                OT: Aga kas sellist asja http://jackaudio.org/ pole Windowsi all proovinud. Linuxi all töötab jube hästi, VLC väljundiks valid JACK-i ja läheb.

                Comment


                  #9
                  Vs: ASIO vs WASAPI

                  Noh, see USB kaardi tagant ära kukkumine on üsna tavaline siis. Ja just EM häired näivad seda pöhjustavat - külmikute, luminofoorlampide, sädelevate lambilülitite jms töttu. Palju on USB kaablis ja pesades kinni, täpsemini varjestuses - piisab kehvemast varje kontaktist pesas, ja ongi jama. Ise vahetasin oma Lexiconil just selle töttu USB pesa välja (läks mingi oranži värvi "high retention force" pesa oomipoest asemele) ja proovisin 10 erinevat USB kaablit ja köik pesad arvutil läbi, et laualampi sisse lülitades helikaart välja ei lülituks (pluss veel kahtlased sirinad-vilinad kehva varje korral). Lisaks on WiFi ühenduse jupsimisel Foobari ASIO pluginal kombeks muusika pausi peale sättida, aga see on mingi kahtlane tarkvaraanomaalia, mida kohe peale värsket vinsooda installi ja enne .NET frameworki vms vajaliku vidina installimist ei esinenud...
                  Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

                  Comment

                  Working...
                  X