Teade

Collapse
No announcement yet.

5.1 ressiiver või võimendi?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    5.1 ressiiver või võimendi?

    Tere!
    Plaan osta võimendi. Kuna võibolla tulevikus sooviks kasutada ka 5.1 või 5.0 varianti(saab esialgu kasutada ka 2.0), siis tavaline stereo võim ei sobi. Seega jäävad üle a/v ressiiver või 5.1 võimendi. Kuna mul otsest vajadust telekat-arvutit ja teab veel mida kokku ühendada pole vaja, siis sobib nagu võimendi paremini? Ehk saab siis sama raha eest rohkem ka, kui a/v ressiiveri puhul? Hinnaklass on odava otsa pillid, käiksin välja u 120euri, kasutatud masin seega. HDMI sisend peaks olemas olema, sest läpakal eriti muud võimalust pole. Lugesin siit foorumist, et a/v ressiiveritel on võimendi elementidena kasutatud kivi, mis ei pidanud hea olema. Veidi algaja selles kodukino-kõlarisüsteemis, seega soovin abi, aitäh!

    #2
    Vs: 5.1 ressiiver või võimendi?

    Esmalt postitatud r3d3f1n3 poolt Vaata postitust
    Kuna mul otsest vajadust telekat-arvutit ja teab veel mida kokku ühendada pole vaja, siis sobib nagu võimendi paremini? Ehk saab siis sama raha eest rohkem ka, kui a/v ressiiveri puhul?
    Minu teada on a/v võimendid kallimad kui a/v ressiiverid.
    "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

    Comment


      #3
      Vs: 5.1 ressiiver või võimendi?

      Ilmselt läheks mul 5.1 süsteemi ostmine kallimaks, kui võrdväärse stereo. Vaja oleks helikaart, ressiiverit, kõlarikomplekti.



      Kas sellised kõlarid on üldse võimelised korralikuks heliks?
      Enamasti kuulan muusikat lihtsalt, harvem vaatan filme. Seega vist stereo parem, kuna 5.1 pidi stereole alla jääma, isegi, kui kasutada av ressiiveri võimalust , mis teeb heli uuesti stereoks. Milliste kõlarite poole peaks vaatama, kui otsustada stereo kasuks, kasutatuna kuni 150 euri paar.

      Comment

      Working...
      X