Teade

Collapse
No announcement yet.

Keerasin vist jama kokku...

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Keerasin vist jama kokku...

    Tervitus, härrased

    Olen koduaudios täitsa võhik aga igal-juhul sai ostetud üks siga kotis ja ma päris täpselt ei tea, kui suures hädas ma nüüd olen.
    Nimelt ostsin suure hurraga ressiiveri (ise loomulikult arvates, et nüüd läks küll hästi), kuid nüüdseks ma pole üldse kindel selles.
    Ressiiveriks on Yamaha DSP-A2. Nii nagu mulle nüüd tundub on tegu pensionieelikuga ja lihtne küsimus ongi, et kas mul on selle ressiiveriga mõtet edasi minna? Arusaadavalt on mul tegemist piiratud eelarvega - eks sellepärast küsingi, et kas on mõtet. Ressiiveri sooviks ühendada teleri ja arvutiga ning arusaadavalt mõned mõistlikumad kõlarid (hamba verele ajamiseks siis ilmselt SM 300-d vms).
    Kui abi siis kasutusjuhendi leiab siit:
    http://www2.yamaha.co.jp/manual/pdf/av/english/am/DSP-A2.pdf


    Loodan, et keegi viitsib vastata ja tänud ette!

    #2
    Vs: Keerasin vist jama kokku...

    Kui dts dekooder on sees ja digisisendid on olemas, siis on täiesti piisav ja moodne asi. Kõik muud uuemad lisad on minu arust niiehknaa tilulilu. Ma ei näe mingit reaalset põhjust miks peaks pildi heliseadmest läbi laskma.

    Comment


      #3
      Vs: Keerasin vist jama kokku...

      See polegi ressiiver, vaid hoopis võimendi. Seega kvaliteedilt parem kui ūkskõik milline ressiiver. Nii et soovin õnne hea ostu puhul
      "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

      Comment


        #4
        Vs: Keerasin vist jama kokku...

        Siin pole küll midagi pabistada, väga ok seade, erinevalt ressiiverist lihtsalt raadio ehk tüüner tuleb eraldi juurde osta, kui seda soov kuulata. Peale HDMI on kõik sisendid-väljundid olemas ja täiesti kindlasti kõikide seadmetega võimalik ühendada.

        E: siin ka tüüner müüa http://www.elfafoorum.eu/threads/632...d-T-700-tuuner
        viimati muutis kasutaja Cartman; 09 m 2012, 21:21.
        Kui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"
        Videoid kodukino teemadel ja asjade ülevaateid näeb minu Youtube kanalil

        Comment


          #5
          Vs: Keerasin vist jama kokku...

          Ei keeranud jama kokku..."tundub" päris korralik pill olema. Nüüd vaja sellele elukale kõlarid sobitada. ja aktiivwoofer kindlasti juurde
          Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

          Comment


            #6
            Vs: Keerasin vist jama kokku...

            Oman samasugust võimendit ning võin julgelt väita,et tegu on vägagi asjaliku aparaadiga!
            Kuna jaksu tal on ja jääb ülegi,siis kõlarid võiksid küll asjalikud olla! Ise kuulan stereo reziimis(effect off) ning kõlariteks Audes 190ac-034.

            Comment


              #7
              Aeg-ajalt on ka tore häid uudiseid kuulda. Kuid kuna ma selline skeptiline veel olen - kas on variant, et võim on kuidagi viisi õhtal omadega? St. et kes või kus mul seda kontrollida oleks võimalik? Ise pesitsen Tartus. Ja kuna ma jätkuvalt võhik selles kõiges olen.. ehk oskate soovitada, milliste põhikõlarite poole vaadata?
              Tehinguga sain aktiivwoofri ja kõlareid samuti kaasa seega esialgu tagakõlarite ja subi peale mõtlema ei peaks. 2 kõlari eelarve võiks ideepoolest jääda alla 500 e (väga hästi sobivad kasutatud isendid)

              Tänud tänud!

              Ja tänud ka kõikidele eelnevatele vastajatele!
              viimati muutis kasutaja Scott; 11 m 2012, 05:27. Põhjus: 2 kokku

              Comment


                #8
                Vs: Keerasin vist jama kokku...

                Ühes korralikus koduses süsteemis, mille heli taasesitusele esitatakse tavapärasest kõrgemad nõuded, supakat ei kasutata! See on rohkem kodukino jaoks, helipildi täienduseks. Palju oleneb sellest milline on kasutusala ja kui kõrgele enese jaoks eesmärgi sead. Samuti ei kasutata arvutit heli allikana. Juhul kui kasutatakse heli allikana arvutit ja netraadiot siis pole tähtsust mis teed pidi või mis kõlaritega sealt kriginat kuulata! Sellel teemal on siin eelnevaltki juttu olnud.

                Comment


                  #9
                  Vs: Keerasin vist jama kokku...

                  Esmalt postitatud humax poolt Vaata postitust
                  Samuti ei kasutata arvutit heli allikana. Juhul kui kasutatakse heli allikana arvutit ja netraadiot siis pole tähtsust mis teed pidi või mis kõlaritega sealt kriginat kuulata!
                  Ei ole selline käratus soliidne. Aeg-ajalt võiks oma tõemonopolile ringi peale kõndida, muidu tuleb välja, et on teine tagaukse kaudu tühjaks tehtud...

                  Teemaalgatajale: esikõlariteks soovitaks soojalt neid uurida, selle raha eest kõlarit küll ja veel. http://www.elfafoorum.eu/threads/623...d-nn.-Intzukad.

                  Comment


                    #10
                    Vs: Keerasin vist jama kokku...

                    seda, et võim omadega õhtal on...peab ikka asja tundva inimese kohale kutsuma. Loomulikult võib ise ka mõne asja ära proovida: kas volüümi keerates on krabin sees, kas balance on õige (üks kanal mängib kõvemini, kui teine), kas mingisuguseid anomaaliaid on signaalil sees (pinin, sahin jne). Kõlarite korrasolek sõltub juba sellest, kas võim on korras.

                    Supakas võiks kodukinol olla, kuna korralikke kõlareid, mis taasesitaks tervet sagedusvahemiku on keeruline leida IMHO. Olgu need peakõlarid, kui hästi disainitud konstrueeritud, füüsika vastu ei saa. väike bassikas ei tekita sulle puhast heli. Kui, siis alla 12" bassikata ei tasu esikõlareid otsida!
                    Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

                    Comment


                      #11
                      Vs: Keerasin vist jama kokku...

                      Esmalt postitatud Chime poolt Vaata postitust
                      Ei ole selline käratus soliidne. Aeg-ajalt võiks oma tõemonopolile ringi peale kõndida, muidu tuleb välja, et on teine tagaukse kaudu tühjaks tehtud...
                      Üldjoontes on humaxi tehtud märkusel ju sisu olemas. Ehk siis, et teemaalgataja võiks arvestada ka sellega, et arvutist (kui seal pole just asjalikku helikaarti & korralike helifaile) ja telekast ei saa teab mis heli. Lihtsalt, heli allikas on oluline, isegi väga oluline, teema.

                      Comment


                        #12
                        Vs: Keerasin vist jama kokku...

                        Esmalt postitatud pepelemoko poolt Vaata postitust
                        kas on variant, et võim on kuidagi viisi õhtal omadega?

                        Huvitav, millest see järeldus? Kui kõlariväljundis kõlar, miski kusagil ei urise või kõlar maha ei põle siis millest see arvamus?
                        See kipub minema selels liinis, et ostan asja ja siis remondin kohe, mis sellest, et tegelikult remontida ei ole tarvis. Võiks oma kahtlused siia siis kirja panna kui tundub, et õhtal on. Kõhutunne, et "äkki on" on jama!
                        -superradical-

                        Comment


                          #13
                          Vs: Keerasin vist jama kokku...

                          Kasutatud asi on kasutatud asi ja sellest ka mu kõhutunne. Otsin kontakti või infot selle kohta, et kus või kuidas ma võimu kontrollida saaks, et uute kõlarite ostu puhul ei tekiks olukorda, kus peaks nentima, et süsteemi korralik toimimine jääb hoopis võimendi taha. Ja tõesti,antud kõlaritega madalamatel helidel esineb kõiksugu kõrva riivavaid helisid(eelkõige krabin), ma eeldan, et asi on kõlarites aga lõpuni kindel siiski ei ole. Ehk on mõni, kes Tartus know-how`ga aidata saaks? Loomulikult päris `aitäh` eest ma kah seda ei soovi.

                          Comment


                            #14
                            Vs: Keerasin vist jama kokku...

                            Kas kuularite/kõrvaklappide auku pole? Pista sinna kui on ja võimu tervis kohe selge.
                            www.automobilia.ee

                            Comment


                              #15
                              Vs: Keerasin vist jama kokku...

                              On juhust olnud selle isendiga kokku puutuda ja pean ütlema et tollal (vast 2002?) oli ta ainuke Yamaha mille heli mind ei häirinud tegelikult. Selle põhjus pole mitte puuduvas tuuneris (ärge ülehinnake tuuneri vajadusi!) vaid selles et Yamaha suunitles selle toote kõrgemasse kvaliteeditasemesse, seega nägi natuke rohkem vaeva ja panustas ka parematele juppidele. Kui on toimiv isend siis on see mõistlik veel tänagi kasutada.

                              Humaxist saan ka aru, miks ta paljudele käredana tundus. Paraku on küll nii et arvutiheli on suuresti olnud teisejärguline, kuid tänaseks on üldpilt siiski (ma loodan) pöördumatult muutunud ning arvutiheli ei saa enam väga maha teha, eriti kui sellega natuke ka vaeva näha ning kasutaja ka teab mis ta teeb.
                              Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                              Konfutsius

                              Comment

                              Working...
                              X