Kõlarid on siis mustad, laius enamvähem 33cm, sügavus pisut alla 30, kõrgus 74 (koos nende kummist jalakestega 75 ja pool). 3-ribalised, bassielemendi diameeter on umbkaudu 27cm. Taga on kiri, et takistus 8 oomi, long term power 130w, short term 200w ja neli klemmi (võimalik bassielemendile kesk- ja kõrgsagedusest eraldi võimendi panna). Välimus üldiselt päris ðikk (midagi läikiva ja mattmusta vahepealset vist, kriimustusi eriti pole). Võimendi kohta ei oska midagi öelda peale selle, mis juba teemas mainitud... ja noh, pult on kah olemas Kogu komplekt on pärit aastast 98/99 või nii, ehk natuke vanem.
Ja nüüd tuleb probleem - see kupatus on mul 4x3ruutmeetrises toas :P Oleks plaan see jama maha müüa ja midagi mõistlikumat (kuid helikvaliteedi poolest vähemalt samaväärset) asemele osta, kuid mida, kust ja kui suure eelarvega võin arvestada? (st. kui soodsalt on mul üldse lootust oma kraamist lahti saada?)
Ja nüüd tuleb probleem - see kupatus on mul 4x3ruutmeetrises toas :P Oleks plaan see jama maha müüa ja midagi mõistlikumat (kuid helikvaliteedi poolest vähemalt samaväärset) asemele osta, kuid mida, kust ja kui suure eelarvega võin arvestada? (st. kui soodsalt on mul üldse lootust oma kraamist lahti saada?)
Comment