Teade

Collapse
No announcement yet.

Stereo pesad stereo otsale?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Stereo pesad stereo otsale?

    On vaja kaks balansseeritud 6.3mm otsaga kaablit üheks 6.3mm otsaga stereo kaabliks teha, kas see on võimalik üldse? Ise mõtlesin, et kaks 6.3mm stereo pesa joota niimoodi, et ühel oleks üks poolus jootmata ja teisel siis vastupidi ja joota need kokku 6.3mm stereo otsale. Kas sellel otsale tuleb mõlema maa juhe üksteise peale joota? Nagu aru saan siis, mono pesadesse stereo kaablil asja ei ole, kuid enda loogika järgi jääks niimoodi mõlema pesal üks poolus lihtsalt puutumata. Usun, et see on täielik idiootsus , kuid kuidagi oleks vaja saada nad üheks signaaliks ilma mixerite ja muude kallite vidinatega.

    #2
    Vs: Stereo pesad stereo otsale?

    ooda, sa üritad 2 signaali üheks teha, või siis mida
    päikest, liblikat ja särisevat jootekolbi

    Comment


      #3
      Vs: Stereo pesad stereo otsale?

      Tõenäoliselt soovitaksegi kahest allikast signaale liita.
      Tänapäevased trafodeta sümmeetrilised väljed on kahte tõugu: esiteks need, kus klemmidel esinevad tõepoolest vastasfaasilised signaalid. Sel juhul saab küll võtta ühest nö pluss signaal ja teisest miinus ning ühendada see trafota diferentsiaalsisendisse (ainult juhul, kui maaga ehk varjega kokkuühendamise võimalus signaaliallika poolel eksisteerib). Teine variant on see, kui vastasfaasilised signaalid puuduvad. Liinide sümmeetria tähendab ainult seda, et impedantsid on võrdsed. Kas ühel või mõlemal soonel signaal eksisteerib või mitte, ei ole oluline. Sellised väljed on odavates lahendustes üldlevinud. Siis ei saa taolist ühendust kasutada, kuna mõlemad väljundid on sünfaasse signaaliga ja neid ei saa liita diferentsiaalsisendis, tulemuseks oleks null.
      Aga on olemas lihtne võimalus liita signaale üle eraldustakistite väljundeid üle koormamata, sealhulgas ebasümmeetrilisi, maksab kahe takisti hinna ja veidi signaali kadu.

      Comment

      Working...
      X