Teade

Collapse
No announcement yet.

Digiaudioseadmete (signaali) võrdlus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Digiaudioseadmete (signaali) võrdlus

    Tekkis hiljuti vaidlus. Konkreetselt oli juttu blu-ray mängijatest, mille hinnaklassid väga erinevad. HK oma sinna 600 euro kanti ja philips 100 euro kanti. Minu silmis peaks blu-ray mängija plaadil olema digitaalsel kuju data lugema ja hdmi'd mööda välja saatma samuti digitaalsel kujul. Sel juhul ei tohiks ju helikvaliteedis mingeid erinevusi tulla sama...kui, siis vaid lugemisel tekkivate vigade arv. Kas võib öelda, et digiseadmete puhul hinnavahe tuleb siiski firmast, disainist jms. Jah, kui mängijal on ka analoog out võimalused, siis on teine lugu, kuid hetkel oli juttu vaid digitaalsest heli/pildiväljundist(HDMI).

    #2
    Vs: Digiaudioseadmete (signaali) võrdlus

    HDMI kaablis edastatakse heli videosignaali pauside (vertical blanking ja horizontal blanking) ajal kiirendatult. Heli puhverdatakse ja mängitakse õiges taktis maha. Seega, kui just kaabel ei ole nii kehv, et ülekanne on vigadega, või kui just seadmed ei ole nii kehvad, et on tundlikud kaablile, ei saa kaablist ega ka seadmest erilist midagi sõltuda.
    viimati muutis kasutaja andreie; 05 m 2011, 22:38. Põhjus: täpsustatud.
    If you think education is expensive, try ignorance.

    Comment


      #3
      Vs: Digiaudioseadmete (signaali) võrdlus

      Blurayl on kasutusmugavus oluline, vanemad veavad nagu windowsit käima enne kui järgmist operatsiooni teha saad. Mingite aastate pärast võib ka mehaanikas vahe välja lüüa mis kui kapriisne on plaatide suhtes. Samas kui pilt juba jookseb siis pmst vahet pole kust signaal tuleb.
      3D mõjutab ka kuigipalju hinda ja ka väljalaske aeg.
      Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

      Comment

      Working...
      X