Teade

Collapse
No announcement yet.

CD-RW lugemisprobleem korduvkirjutamisel

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    CD-RW lugemisprobleem korduvkirjutamisel

    Ehk oskab keegi targem öelda kus võib peituda konks. Nimelt kasutan Cd-Rw plaate muusika (flac) selekteerimiseks. Kirjutan lood plaadile, kuulan üle ja läheb järgmine ring. Probleem aga selles, et väidetavalt peaks saama plaate uuesti kirjutada kuni 1000 korda, kuid minu süsteemis hakkavad tõrkuma peale 10-15 korda üle kirjutamist. Tõrkumine tähendab, et DVD mängija (Pioneer DV-717) ei taha enam plaati välja lugeda. Olen teinud nii kiir kui ka pikka kustutamist enne uut ülekirjutamist aga ei miskit. Kui võtta uus plaat ei ole sellist probleemi. Kas võib peituda probleem kirjutajas või lugejas (dvd mängijas). Plaat mida DVD mängija enam lugeda ei taha, saab loetud arvuti cd kirjutaja poolt kuigi on juhtunud ka et kirjutaja ei taha enam lugeda. Kirjutajaks tavaline läpaka Lenovo DVD multirecorder. Tavalise Cd plaadi lugemisega pole probleeme, just Rw plaadiga. Kummaline on veel ka see, et Rw plaadiga viskab vahest helipilti nagu plaadi keerlemise heli ja kummalisi krõpsatusi. Tava plaadiga seda ka ei ole.
    Või on asi hoopiski plaadi kvaliteedis. Olen proovinud nii Acme kui ka TDK toodangut. Verbatimi miskipärast hetkel meie kaubandusest otsas.
    viimati muutis kasutaja Scott; 23 m 2011, 03:18. Põhjus: -2 sõna

    #2
    Vs: CD-RW lugemisprobleem.

    asi on kirjutaja laseri v6imsuses. cd-rw kirjutamine ja ka kustutamine n6uab mitu korda suuremat laseri v6imsust kui cd-r. ilmselt on ka toorikud erinevad, erineva ressursiga ja veidi erineva tundlikusega. v6id proovida aeglasemalt kirjutada, siis ei ole laser nii piirv6imsusel.

    Comment


      #3
      Vs: CD-RW lugemisprobleem.

      Huvitav on see, et mingist hetkest kui plaat hakkab trikitama, siis ei saa teda enam mingi väevõimuga tööle. Vahet ei ole kas kustutada 2x kiirusega või 10x, kas kirjutada 10x või 4 x kiirusega. Korralikult enam tööle ei hakka. Paar korda sain tööle selliselt, et laseb lugemist alustada 2 või 3 loost alates. Siis vahest luges välja vahest ei. Ei ta kas kuidagi sõltub ka kustutamisest. Et kui liiga mitu korda järjest kiirkustutust teha siis rikub kuidagi plaadi ära. Igatahes kui võtta uus plaat töötab asi laitmatult. Väga kummaline. Ehk oleks aeg vaadata väline kirjutaja?

      Comment


        #4
        Vs: CD-RW lugemisprobleem.

        kui "trikitama" hakkab, siis on plaat ammendunud, v2sinud ja enam ei aita miski. ja need ju pole kuigi kallid ? ise vist pole yle saja korra kyll suutnud kasutada, siis enam ei salvesta kvaliteetselt, kr6biseb ja v6imlik n2iteks isegi selline olukord, et kui viimane salvestis oli lyhem kui eelviimane, siis v6is isegi seda eelviimast asja plaadi l6pus edasi m2ngida, kui sellest nyyd aru said..ja ma kuulasin neid autos, eks mingid kriimud ikka tekkisid plaadile ka. 1000 tsyklit cd-rw'ga ei kujuta ette, v6ib-olla ideaalis.

        Comment


          #5
          Vs: CD-RW lugemisprobleem.

          Eks ta vist sedasi on, et plaat väsinud, kuigi ootaks pisut rohkemat kui 10-15 x üle kirjutamist. Verbatimiga mäletan, et sai vähe rohkem kirjutada, kuid neid praegu poelettidelt miskipärast ei leia.

          Comment


            #6
            Vs: CD-RW lugemisprobleem.

            http://www.cdlahendused.ee/cd-toorikud-4/ siin on hinnakirjas ka verbatim cd-rw. veel et, iga "full erase" l2heb ka kirjutamistsyklina arvesse.

            Comment

            Working...
            X