Teade

Collapse
No announcement yet.

autosse kõlareid vaja.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

autosse kõlareid vaja.

nimelt on JVC makk, 45W max võimsus kanalile ja 17 nom (paberid vist väitsid nii)
    Kuna ise autoaudiotehnikast eriti midagi ei tea, siis mida soovitaksite panna autosse, subwooferit ärge pakkuge, seda ma ei pane, kuulan ainult 80 aastatest vanemat muusikat, vaja oleks just teada kui võimsaid ja mis firma kõlareid tuleks osta. Peaksid olema sellised, millele ei pea kasti tegema külge ja nad peavad olema 4-8 oomised.
    Nt. Kas on paremad ovaalid või nö ümmargused, kui suure läbimõõduga, kui võimsad jne.

Ja kas makile tohib panna ainult tagumised kõlarid ka, st esimesi ei panegi - ega see makki läbi ei löö.

Hind peaks ka olema umbes mõnesajast tuhandeni.

mitte midagi ei juhtu, kui esikõlareid pole.
    Ma võtaks mingised enam-vähem ovaalid(1000eeq piires)
    TFK Audio
    #tfkaudio
    http://www.facebook.com/tfkaudio/
    http://tfkaudio.blogspot.com/
    - Audioblogi, projektid jms.

On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

Comment

miks sa esikõlareid ei pane? pigem jäta siis juba taga kõlarid ära ning vaata midagi esiuste sisse ja ega subwoofri mõte pole ainult sul "tampida" pagassis vaid ikka mängida ka lihtsalt madalat otsa
      F&F

Comment

Sinu tingimusi arvestades pane GAS ovaalid, Noores Tehnikus hind u. 650 EEK, audiofiilide jaoks kräpp, aga tegelikult otse maki taga mängivad ilusti, samuti päris madalalt. Ette mingid kasutatud kompod, 1000.- ringis peaks midagi saama. Igasuguseid RMS ja Max võimsuseid pole üldse mõtet vaadata, Otse makist mängivad kõik kõlarid ühtemoodi.

Comment

Soovitaks taha aknalauale korralikke ovaale. Alpine pole just eriti kallis ja helilt suht hea. Võin veel niipalju öelda, et kui taga aknalaud 19mm plaadist teha (saepuru) siis parandab see heli märkimisväärselt. Olen kuulanud sellist varjanti ja algul arvasin, et autos on woofer aga hiljem selgus, et woofrit polnud, oli vaid kaks ovaali. Selline varjant annab poolevõrra bassi juurde ja kahest ovaalist võib juba siis päris palju loota

Comment

Ei mängi kõik samamoodi, suurema tundlikusega kõlarid mängivad kõvemini :P Tagaaknalau mõte on väga hea, soovitan ise kah.
            kris@andmevoog.eu

Comment

Aga selline asi et ma arvan et kompod oleks ikka ette normimad, sest sõbral olid ovaalid taga ja kui auto seisis siis oli norm heli, aga kui auto sõitis, siis läks enamus bassist kaduma (ei tea miks) ??? ???

Comment

Äkki auto mootor tekitas samal sagedusel võnkeid, mis ovaalidgi ainult, et vastandfaasis. See seletax täiesti
                kris@andmevoog.eu

Comment

Kõik oleneb ka sellest, et millised ovaalid su sõbral olid, kui hea paigutus ja autode kered on erinevad.
                  Ise pole ma kunagi sellist asja kuulnud et bassid väheneksid.
                  DIXO jutt seletab seda

Comment

No loomulikult kaob heli sõidu müra varju.Sinna pole midagi parata.Kas teha auto vaiksemaks vüi helitehnika kõvemaks.Ovaalid toredad asjad küll, aga sõidu ajal jõuab ette ähmane möga ja laulus eriti aru ei saagi.Et ees midagigi kuulda oleks keeratakse vol üle maximumi ja kõrged keeratakse põhja.Ja tagaistula oi-oi kui paha olla :'(Selleks ongi vaja ette HÄID kõlareid.Oleks vahva kui kõrgsagedus oleks suunatav või kuidagi nii orgunnida, et kõrged jõuaks otse kuulajani.
                    Alpine mulle täitsa meeldib.Vähemalt see mudel mida mina olen käpind(ovaalid)tehnilised lahendused olid päris head.
                    muusika on kuulamiseks

Comment

jah aga kui panna ette kompod siis ei tohiks niipalju heli auto müra tõttu kaduma minna (minu arust aga ma võin ka eksida)

Comment

Kuna kompod on ligemal ja ovaalid vms. on taga...ja auto müraka veel...siis selge et ovaalidel kaob heli ära...aga ka kompodel...Lihtsaim lahendus...uus vaikne auto osta..või automüra summutada...

Comment

http://pood.akustika.ee/index.php?GID=204 kas nendes kõlaritest oleks küll??? Hind on suht soodne.

Comment

Mitte miskit erilist aga samas peaxid kärama küll :-/
                            kris@andmevoog.eu

Comment

ühesõnaga, esikõlarid tuleks kindlasti panna, tagumised pole niitähtsad - vähemalt esialgu(hetkel mõlemaid ei jõua osta) ?

Comment

Working...
                              X