Ok mul oleks hetkel saada soodsalt autovõim 2*300W 1600 eegu eest (rohkemat hetkel võimust ei tea kuid minu arust soodsalt või mis te arvate?) Kuna endal autot pole siis tahaks nagu korteris müdistada. Mis vahe siis auto ja toa võimul nagu on ja kas oleks mõtet selline asi endale soetada tuppa? Kas ta jääb milllegi poolest alla toa võimule? ??? Äkki on hoopis kellelgi välja pakkuda mõni alternatiivne lahendus, et nagu sama võimas sama hinnaklass, aint toas kasutamiseks mõeldud?
Mis vahe on?
Collapse
X
-
-
Isegi 20A on veel vähe. Sinu 2x300w võimule, mis oletavalt oleks siis AB klassi võim peax oma 90-100A piisama ;DComment
-
Täpsusta, mis võim se on. Kui tõesti 2x300w RMS, ma ostaks ta kohe ära.Protect your ears and get high!!Comment
-
In your wet dreams. Arvatavasti tegu tavalise 2x50 võimuga, heal juhul leidub isegi mõni 2x150w võim selle raha eest
Comment
-
on ju võimalik muundur vahele panna nii et saad ka toas kasutada.Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
indrek@sac.ee, +3725174765Comment
-
toiteplokk, mis suudax toita 2x300W RMS võimu peax vähemalt olema 50A ja selline toitejaam, mis annab 14.4V pealt 50A maksab u. 2000$-3000$ uurisin kunagi neid, kuna oli endal 1600W võim!Comment
-
ega see muundur odav tõesti ei ole. Maksab ta nii palju, et selle raha eest saaksid sa juba tuppa endale võimendi.
Ja veel millise võimendi8)
Comment
Comment