Teade

Collapse
No announcement yet.

miks ei mängi reciiver s-90 tega

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

miks ei mängi reciiver s-90 tega

küsimus siis selline, proovisin s-90 sid reciiveri taha aga see ei jõua bassielementi ültsegi liigutada kuigi oli STEREO resiimis. reciiver on kenwood 5¤ 120w (kirja järgi vähemalt). mõtlesin et äkki s90 pisut liiga võimsad aga kas need kõlarid sobiks link http://oomipood.ee/?t=k_ki&i=TAR_VDSHF3

Vs: miks ei mängi reciiver s-90 tega

jaga 120 viiega saad tulemuse pallju võib tulla sul seda võimu ühte kanalisse.
    kõlarid pole kunagi liiga võimsad nad sul aind 35w .

Comment

Ega reciiver polegi mõeldud sellise kõlari toitmiseks-tal madal ots tuleb ikkagi woofrist.

Comment

Asi selles et tänapäeva resiiverid polegi mõeldu bassi müdistama,seda tööd peaks resiiveril woofer tegema,ainuke asi kui tahad bassi rohkem saada siis väiksemad kõlarid ja 8 ohm.Ja minu arust kenwoodi ei kannatagi 4ohm-seid S90.Kenwood on 8-16 ohm.
        88

Comment

Mis seaded resiiverile määratud on? Kas esikõlarid Large ja LFE välja lülitatud? Või kui sees, siis millise lõikesagedusega? Millises režiimis kuulad?
          Minu DIY blogi
          <- CSS'i lairibad EL70 erihinnaga!

Comment

krt suured tänud sulle YRO mul olidgi need reziimid valesti,olen juba aastakese niimoodi kuuland ja mõelnd mis jama on. mul oli see ruumi tüüp pandud "väike" panin nüüd suur ja tymm tuli . äkki oskad veel näpunäiteid anda näitex saab valida ka kõlarite kaugust meetrites ,aga need küll ei mõiu vist...

Comment

Äge foorum, aina uut ja huvitavat, näha et päkapikud mõjuvad.
              Eks need manuaalid ole paksud ja kehvasti tõlgitud/vahest isegi inglisekeeled on segased/ ning ressi intuitiivselt käima saada korralikult on ikka osvuse tipp küll.
              www.automobilia.ee

Comment

Working...
              X