selline asi, et lõikasin kõlari otsast maha hõbedasest traadist otsad, jäid alles vasest. kas sellest muutub ka midagi?
kõlari otsad
Collapse
X
-
Vs: kõlari otsad
mitte kui midagi ei muutuFools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubtsComment
-
Arvan et ta mõtles sisendit. Ja kui ei eksi siis ta lõikas hõbedased klemmi otsad maha ja alles jäi vasktraadid, mis lähevad edasi membraanini. Nii sain ma aru :S.Raske õppustel, kerge lahingus...Comment
-
ma ei tea aga äkki mõtleb ta näiteks muusikakeskuse kõlareid millel kastid kinni ja juhtmeotsad väljas(endal ka sellised) ning need olid nagu jootetinaga ületehtud (j2lle endalgi) ja all on vask vms traat.Kurvast pepust õnnelikku puuksu ei tule.Comment
-
Esmalt postitatud MasterMan pooltma ei tea aga äkki mõtleb ta näiteks muusikakeskuse kõlareid millel kastid kinni ja juhtmeotsad väljas(endal ka sellised) ning need olid nagu jootetinaga ületehtud (j2lle endalgi) ja all on vask vms traat., ma usun kyll et jah ta mõtles seda sisendit, seal kus need hõbedastvärvi ( tinased) klemmid on, ning need lõikas maha ja siis jäid need vasest vms iganes asjast juhtmed alles, mis lähevad membraani!
Vastus võrdub samaga mis vastas juba widescreenKõik mis liigub, see kulub!
Comment
-
See mis on kõlariotsad jääbki saladuseks, nagu Kennedy surm.
Raske õppustel, kerge lahingus...Comment
-
Esmalt postitatud Kypsis pooltVaatasid eile kanal 2- hte ?IRW
.
-
Äkki oskab keegi veel pakkuda, mis on kõlari otsad.
NB!: tegemist on äraarvamismänguga.
-
kennedy väidetav tapja oli Oswald. Kõlari otste väidetav definitsioon võiks olla hõbetatud vaskFools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubtsComment
Comment