Teade

Collapse
No announcement yet.

Elioni raadiokanalid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Elioni raadiokanalid

Proovisin siit eelnevat infot koukida.. Ei läinud õnneks. Aga küsimus on selline: kui kolida Elioni kodulahendusse, tuleks ports digitaalseid raadiojaamu nö kauba peale. Kuidas need süsteemi imeda, kas digiboksist valida või saab ka otse FM tüünerisse (DAB nt?).

Ette tänades

Vs: Elioni raadiokanalid

Digiboksist tuleb kuulata neid

Comment

arvan, et arvuti on kaa suuteline mängima, eeldusel, et pole krüpteeritud.

Comment

Üsna nigel helikvaliteet neil striimidel seal

Comment

Esmalt postitatud Chime poolt
          Üsna nigel helikvaliteet neil striimidel seal
          on või? ma ei tea, ise ma palju sealt raadiot ei kuula kuid midagi hullu nagu ka ei olnud. kui me nüüd just vinüüliga ei võrdle siis oli heli päris talutav. vähemalt pole mingeid sahinaid, krõbinaid ega muud jama mis tava raadioga kaasas käib. ja ka raadiojaamade valik oli üsnagi seinast-seina. et kokkuvõtteks võin öelda, et mul pole küll mingeid etteheiteid

Comment

pole elus digiboksiga nikerdanud.. jama just selles, et võim ja vägrgid on ühes ruumis, telekas teises..

kas saab ka paralleelselt asju kasutada, TV-d ja raadioprogramme?

DAB on Eesti kontekstis mõttetu vigur?

Comment

Esmalt postitatud susa poolt

DAB on Eesti kontekstis mхttetu vigur?
              Arvatavasti. Kas just mõttetu, aga kallis ja tädi Maali jaoks keeruline.

Selle paari aasta jooksul, mis DAB Tallinna Teletornis töötas, oli terve Eesti kohta kasutuses umbes 10 tubast DAB-vastuvõtjat, lisaks veel mõned autoraadiod, mis Saksast koos autoga ostetud. Ka Soome lülitas oma DABi välja.
              73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
              ATiP1pN4XeM

Comment

Working...
              X