Teade

Collapse
No announcement yet.

Op-ampid

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Op-ampid

    Tere. Plaanin Audigy 2ZS-il opakad välja vahetadada aga ei tea, millised need õiged opakad on, mis välja vahetama peaks. Pildil lihtsalt punase ringiga märgitud opakad on need, mis kindlasti välja tuleb vahetada aga need 2 mis küsimärgiga on, kumb neist õige on ? Vasakpoolsel on peal kirjas 79L05A K348 parempoolsel 33078 Z350. Lihtsalt ringiga märgitud opakatel on peal 4558C Z348

    E: Leitsin, et 79L05A pole opamp, vaid Voltage reg. Järelikult pean siis peale kolme 4558C välja vahetama 33078 ?

    Pilt:
    viimati muutis kasutaja rihard; 08 08 2008, 15:15.

    #2
    Vs: Op-ampid

    Kui see on 5.1 soundikas siis need 3 ringiga märgitud 4558 opakat peaksidki õiged olema ning viimane opakas hoopis analoog sisendi ahelas...

    OPA2134 on selline hea price performance opakas mis tavaliselt hästi asemele istub ning soundi poolest kindel upgrade. Eksootilisemate opakatega võib probleeme tulla, hakkavad genereerima ebapiisava toite lahtisidestuse tõttu või muud sellist.

    Hoiatus ka siikohal - kui enne sellist asja teinud ei ole siis tasuks enne harjutada millegi odava ja kasutu peal sarnase skaala SMD juppe maha/peale joota. Se ei ole just triviaalne. Sageli on opaka alla liimi pandud ning opakat kätte saada ilma radasid kahjustamata on suht trikikas.

    Ergo

    Comment


      #3
      Vs: Op-ampid

      Tegemist 7.1 kaaridga. Asendan need LM4562 vastu. Tänan hoiatamast, päris külmalt kallale minna ei kavatsenudki. Neid vanu emaplaate peaks olema küllaga, eks nende peal saab harjutada, kolb on käes küll juba 10 a. olnud aga päris sellist tööd enne teinud ei ole. Küsimus jääb aga ikka lahtiseks, 7 kanali puhul peaks opakaid ikagi 4 olema. Internetist ei leia ka midagi, kas tõesti mina olen esimene maailmas, kes sellise asja audigy 2ZS puhul ette võtab. Õpetusi on ainult Soundblaster X-FI kaartidele.

      Comment


        #4
        Vs: Op-ampid

        Sai nüüd opakad ära vahetatud, tulemus väga hea Vahetasin need 3tk. ära, neljas hetkel ülearu. Tulemusest ni palju, et heli on palju detailsem (intstrumendid on selgemalt eristatavamad) stereopilt muutus sammuti paremaks.
        viimati muutis kasutaja rihard; 12 08 2008, 17:01.

        Comment

        Working...
        X