Teade

Collapse
No announcement yet.

Ka üks kast.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Ka üks kast.

    Kõik siin ehitavad igasuguseid kaste. Mõtlesin, teen siis endale ka ühe kasti. Tegingi. Vaatasin seda kasti, kuidagi ilmetu tundus teine. Mõtlesin, et puurin sinna siis auke, ehk läheb paremaks. Aga ausalt ööldes eriti ei läinud. Jäi üle veel pokrasit i võbrosit nagu venelased ütlevad.Tegin siis selle pokrasit ära ja äkki vaatan tuleb see minu päkapikk.Ülbeks läinud teine, jõulud veel kaugel tema tuiab ringi. Räägin talle, et näe tegin ühe aukudega kasti. Ega sul pole sinna midagist sobivat panna.
    Tema arvas, et miskit ikka leiab. Natukese aja pärast oligi jälle tagasi. Pisike plaadike kaasas. Uurisime siis seda plaadikest. Tuli välja, et see plaadike tahab veel toidet ka saada 12V. Ühendasime ta siis minu akudrelli akuga(2.0 Ah)ja teise vabasse auku toppisime USB pistiku.Ja väljundi otsa võimu. Arvuti leidis ta kohe üles. Ei mingeid lisa draivereid. Ja mängis ka päris kenasti. Peaaegu sama hästi kui Radiotehnika. Ok. Mitte muidugi just niihästi, Radiotehnika tümmib paremini ja lauljad on ka kenast paigal. Läbi minu kasti nad on nii nagu juhtub vahest justkui oleksid kusagil kõlarite ees, teinekord kusagil väga kaugel taga. Iseendast muidugi tüütu, et nad paigal ei püsi.
    Kuulasime ligi 5 tundi selle aku pealt. Aga kuna mul oli seda akut vaja, siis sai ostetud ELFAst uus ja veidi suurem(7Ah) Lisatud sai ka pisike akulaadija. Nüüd on siis nii, et kui ei kuula, hakkab kohe akut laadima. Ei ole küll proovinud aga ta peaks suutma ka umbes ööpäeva laadimata mängida. Kast ise läks ka nagu veidi paremaks kui mõned augud said kinni pandud. Osaliselt siis kasti sisu siin:


    http://www.dddac.de/ma_dac36.htm
    Ja muidu lugemist

    http://www.dddac.de/

    #2
    Vs: Ka üks kast.

    Kui nüüd TDA1543 asemele saaks midagi paremat....
    Mis mõte on akudega toitmisel?
    Pilte pole nagu näha.
    Kolakoguja

    Comment


      #3
      Vs: Ka üks kast.

      Natuke raske on sellest walwali huumorist aru saada.

      Comment


        #4
        Vs: Ka üks kast.

        Kui nüüd TDA1543 asemele saaks midagi paremat....
        Paremat on teinekord üsna suhteline mõiste. Oleneb sellest, mida tahetakse. Sa võid ju teha parema kasti ja sinna ka midagi paremat panna, seda mis sinu jaoks parem on.
        Loomulikult võib teha sinna väga korraliku toite ja pole mingit akut vaja. Antud kasti juures oli see lihtsaim ja kiireim lahendus.
        Pilte ei ole jah, võib-olla ei tule ka. Endal fotokat pole ja ei viitsi otsida ka. Aga kes teab. Samas minu lisatud saidil ju kõik kenasti olemas.
        Eks me kõik otsi seda paremat. Ma võin ainult öelda, mis mulle selle kasti juures meeldib.
        Meeldib see, et pole kompressioone, filtreid, heli on teinekord lausa kolmemõõtmeline, loomutruu ja selliseid pisikesi nüansse leiab veel. Aga ka sellest kõigest on kirjutatud teisel minu antud lk-l kui on viitsimist natuke süveneda.
        Lõpuks pole ju üldse tähtis miks kellelegi mingi kast meeldib või ei meeldi. Lihtsalt muretsege endale selline kast mis teile meeldib. Aga see oli minu kast, see ei peagi teile meeldima.

        Comment


          #5
          Vs: Ka üks kast.

          Walwal limpsis viskit jälleAaga kül ma selle kasti ka üle tulen vaatan.
          The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
          Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
          Projektide pildid
          Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
          http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

          Comment

          Working...
          X