Tere. Vb oskate seekord aidata kas on kuskil müügil siukest asja mis jagaks tavalise stereo soundi 5.1 surround soundiks. Ja palju siuke asjandus maksta võiks? Ilma võimenditeta
5.1
Collapse
X
-
-
mul on selline asi (creative inspire 5.1 5100 kõllidega) ja olen rahul. upmixib stereo 5.1-ks päris pandavalt. muidugi võite osta resiivri omale, maitse asiComment
-
peris kallis asi muidu. Poleks raha niipalju kulutada. Aga kas ntx 5.1 toetusega helikaartidel on eraldi väljundid olemas kust tuleb ntx ühest vasak/parem esimene ja teisest vasak/parem tagumine ja ntx kolmandast kesk/sub? Või kuda nende helikaartidega lood onKõik pole kuld mis hiilgabComment
-
peris kallis asi muidu. Poleks raha niipalju kulutada. Aga kas ntx 5.1 toetusega helikaartidel on eraldi väljundid olemas kust tuleb ntx ühest vasak/parem esimene ja teisest vasak/parem tagumine ja ntx kolmandast kesk/sub? Või kuda nende helikaartidega lood on5.1 kaardil on kolm stereo väljundit. esimeste oma, tagumiste, ja siis ühest tuleb keskkõlli ja supaka signaal
Comment
-
see hind on suhteline, minu arvates suhteliselt odav võrreldes mõne resiivriga. mind erutasid just erinevad sisendid ja et võin teda ka ilma arvutita kasutada
aga kui ainult arvutist heli võtad, siis pole mõtet jah sellist relva osta.. mingi 500ne kaart peaks käima küllComment
-
-
AC3 heliga peab olema avi failil heli kodeeritud.
tavaliselt on need filmid kahes osas, seega 1,7 giga kokku
divx 5 ja 4 on pildi koodekid, niipalju kui mina aru olen saanud ja neil pole häälega midagi pistmistComment
Comment