Teade

Collapse
No announcement yet.

HiFi Testimine...

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    HiFi Testimine...

    Tekkis huvi, millise muusikaga või muusika stiiliga testitakse näiteks auto audio süsteemi. Kas see on nii, et igal yhel on kujunenud välja oma maitse, või on ka mingid kindlad laulud, millega testitakse. Bass teste ja Hz teste olen ka ise leidnud. Kõik postitused teretulnud.

    #2
    Nuh yx asi on kindel et kui sul ikka hea kvaliteet seal siis peab ka kvaliteetse muusikaga kuulama...ntx taoline asi et netist 128kb mp3 ja see audiox ja plaadile ei sobi kohe kindlasti mitte...mp3 kodeering sööb kõrged ära(stuudio töö kogemused :P) kui tahad ikkagi mp3 siis minimaalselt 320kb kodeeringuga see nagu jätab rohkem alles...ja oleneb mida sa autos demoda tahad...kui ikka on supper mis lajatab siis kytad mingi bass testi vms...päris palju oleneb auto helisysteemist

    Comment


      #3
      On olemas mingid spets lood millega autos helikarakteristik paika pannakse, Streetrace.org foorumis oli mingi aeg tagasi sellest ka juttu. Aga enda jaoks ma usun sobib igasugune muusika, mis on kvaliteetsel heliedastusega, ntx CD-plaadil alates klassikast lõpetades ma-ei-tea-millega.
      Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
      indrek@sac.ee, +3725174765

      Comment


        #4
        HELIGENERAATOR 8)

        Comment


          #5
          To Intz - olen abitu :-[ ei suuda kuidagi leida seda teemat streetrace.org foorumis, äkki paneksid väikse lingi?

          Comment


            #6
            Ei heligeneraatoriga ei testita küll midagi. Kõlareid testivad inimesed oma lemmikmuusikaga. Kui ntx kuulatakse ainut trance'i, siis on ju inimesel sügavalt poogen, kuidas need kõlarid klassikat mängivad. Kui tehakse kõlarite võrdlusteste, siis kuulatakse tunnustatud bände, vaata ntx soomlaste HiFi ajakirja kõlariteste, seal on alati kirjas, mida kuulati. Ja mp3-edest ikka testplaati ei tehta...
            Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

            Comment


              #7
              Parima pildi saab süsteemist mingi oma plaadiga, mida sa 100x kuulanud oled ja täpselt tead, kuidas ta kõlab mingis süsteemis.
              Kui mujal kuulata, saad kohe erinevused teada.

              Loomulikult on erinevatel bändidel täiesti erinev produktsioon.
              Võrdle näiteks Oasise soundi Metallica või Red Hot Chili Peppersiga jne.

              Parim stiil võiks testimiseks olla ikka mõni akustiliste pillidega, eriti rock bändid. Elektroonika soundis pole piisavalt pisikesi nüansse.

              http://www.streetrace.org/foorum/viewtopic...der=asc&start=0

              Edit: Proovige veel ntx Eric Clapton - MTV Unplugged - ojee

              Comment


                #8
                Üsna kindel vahend testimiseks on mõni klassika lugu, kus heli kõvemaks pannes ei ole kuulda sahinaid. Ka kodus ei saa saiaga korralikult ja kõvasti sümfooniat näiteks kuulata. Kõlarid peavad suutma edastada kogu sageduskarakteristikus võrdselt kõiki toone ja trancega seda ei kuule nii hästi.

                Comment

                Working...
                X