Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
U101 mul on, sellest jääb kahjuks natuke väheks (kasutan neid nüüd S30B kõlaritega).
Sellega seoses ka küsimus: kus kohast saab osta gromkost pote nuppu? :P
Tere.
See võimendi kannatab küll, 4 oomist koormust. Kuid kui kasutada kahte kõlari
paari korraga, peab kõlarite takistus olema vähemalt 8 oomi.
Kuskohast originaalset saab ei tea, aga asemele sobib vähemalt 100K oomine stereo logaritmiline potekas. Tevalos on/oli maksis miski 30 krooni. Ainult nupp tuleb kuidagi otsa aretada. Originaal oli 2*4 klemmiga uus aga 2*3 klemmi. Kõik toimib kui paigaldad nii et võll jääb keskele nagu enne jam utriga kinni.
Maailm oleks puhas ja süüta
kui poleks õllejogurtit
- Õ.Õ.
Asun ikka saaremaal
Praegu ma kaalun seda uut radiotehnika võimu, kuid raske otsus
Ega ta ju tavakuulajale vist tunda ei anna, kas on See radiotehnika võim või mingi teine võim samas hinnaklassis, kui pimesi kuulata.
Kas too Akai ei kõlba? Too on juba võimendi nägu. Sealt annab ehk alla ka kaubelda. Ja mitte vähetähtis pole, et toda saad veel norm hinnaga edasi müüa.
Tooteinfo : Stereo võimendi Radiotehnika FA-7150 Võimas, väga madalale mängiv võimendi Radiotehnikalt. Võimendile on võimalik külge ühendada 2 paari kõlareid. Koduse helitehnika ühendamiseks on võimendil 4 stereo sisendit.Heli...
Üks küsimus ka: Mis asi on Hi-Filter?
Kõik oleneb sellest, mis muusikat hakkad kuulma. See võimendi sobib paremini klubimuusika, dnb ja popmuusika kuulamiseks. Väga vähesed odavad lääne resiiveri ja võimendi käkid suudavad selliseid madalaid sagedusi esitada. Heal juhul võid nendest kuulata ainult klassikat ja kitarride vingumist. Ainus abi nendele riistapuudele on voofer
Kõik oleneb sellest, mis muusikat hakkad kuulma. See võimendi sobib paremini klubimuusika, dnb ja popmuusika kuulamiseks. Väga vähesed odavad lääne resiiveri ja võimendi käkid suudavad selliseid madalaid sagedusi esitada. Heal juhul võid nendest kuulata ainult klassikat ja kitarride vingumist. Ainus abi nendele riistapuudele on voofer
eeh ma sellega nagu kuidagi ei nõustu, et lääne võimud madalamat otsa ei mängi aga ei hakka fleimi tekitama rohkem
Üldiselt peab tegema vist uue teema, et mis võime keegi on kasutanud ja mis on + ja - sed nende juures olnud
Kas too Akai ei kõlba? Too on juba võimendi nägu. Sealt annab ehk alla ka kaubelda. Ja mitte vähetähtis pole, et toda saad veel norm hinnaga edasi müüa.
Akaiga on mul kehv kogemus Ostsin päris uue, aga lõppvõim kärssas juba kolmandal päeval, kohati töötas ja kohati mitte, lasin ära parandada ja müüsin maha.
Comment