kas piesoelektrilised tweeterid on head?

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • aberyt
    Liige
    • 05/2003
    • 206

kas piesoelektrilised tweeterid on head?

kas piesoelektrilised tweeterid sobivad 100w bassile lisax kõrgeid mängima mulle meeldib nende hind nad nii odavad aga ma kardan et nende heli ei kosta õues eriti.
    kui juba midagi teha siis juba teha korralikult mitte midagi kiirelt kokku klopsida ja pärast mitte tulemusega rahul olla !!!
  • dixo
    Liige
    • 09/2002
    • 1709

Piezod ongi mõeldud mängima kontsert kõllides. Sellega ei tohix probleeme tekkida.
    kris@andmevoog.eu

Comment

• tuumik
      Liige
      • 12/2002
      • 1307

Kust sa need ostad?plju maksavad ja millised on?
      muusika on kuulamiseks

Comment

• tiit
        Liige
        • 01/2002
        • 533

Velleman was founded by Koen Velleman in 1974 to produce electronic kits. With over 40 years of experience, our company is an established value in the development of electronic kits, instruments and modules and it markets an extensive range of consumer and do-it-yourself products. Today, Velleman is present in more than 80 countries with no less than 16,000 products, spread across 8 private brands and 50 A brands. Velleman wants to develop smart and exciting solutions and offer innovative electronic products and tools worldwide.

Sealt võtad
        All products>LOUDSPEAKERS & PA SYSTEMS > PIEZO HI-FI TWEETERS
        PH-8 hind http://www.ronex.ee oli 25 krooni
        Vellemni esindab ka tevalo, tea mi siin see hind on ???
        Elekter on niisugune asi mida ei näe, aga tunned - ja kui tunned siis enam ei näe

Comment

• Andrus
          Liige
          • 12/2001
          • 140

PH-8 tootja peaks olema Visaton tootekoodid vastavalt 6001 (mounting from behind) ja 6002 (mounting from front). Momendil Tevalo's tellitav kaup, tarne ca 5 nädalat. List hind on 143+km.

Comment

• tuumik
            Liige
            • 12/2002
            • 1307

Tea kas neid elemente(Mõtlen seda junni seal sees mis seal seda häält üldse tekitab)niisama ka kuskilt saab.Mul seisab läbilastud ruuporeid millel saaks ju need junnid ära vahetada.Osad on tutikad ja läksid esimese katsetusega läbi.Membraanid ja muud asjad täitsa korras.
            Egas seal midagi teha pole vist.Et need ruuporid mis läbi läksid päris vait ei jäänd, aga käivad maru vaikselt. :-/
            muusika on kuulamiseks

Comment

• teadmamees
              Liige
              • 08/2002
              • 703

need 25 kullised ei kõla üksi eriti, pane neid kohe 2-3 tükki jadamisi!

Comment

• tuumik
                Liige
                • 12/2002
                • 1307

Mul oli plaanis neid 4 jada panna.
                muusika on kuulamiseks

Comment

• ksl
                  Liige
                  • 03/2002
                  • 1642

kas piesoelektrilised tweeterid sobivad 100w bassile lisax kõrgeid mängima mulle meeldib nende hind nad nii odavad aga ma kardan et nende heli ei kosta õues eriti.
                  neid muidu sangades päris palju kasutatud
                  KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

• Hannes
                    Liige
                    • 04/2002
                    • 192

Piesokad peaksid teoreetiliselt olema kõrgete otsas vähema moonutusega kui dünaamilised.PH-8 ja PH-6 ON MUL KATSETATUD,
                    KUID TASUB ENNE BASSIDEGA ÜHTE KASTI PISTMIST TAGANTPOOLT,KUS KAPSEL LAHTI KÄIB ,HERMEETIKUGA KATTA.ARVESTADA TULEB KA SEDA,ET NEID TOODAVAD KA LIBAFIRMAD.TASUB TELLIDA RONEXIST VÕI TEVALOST VÕI RS-KATALOOGIST.25 krooni on õige hind.

Comment

Working...