Teade

Collapse
No announcement yet.

helirõhu mõõtja

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by beatvoiceboy@Sep 4 2005, 17:22
    nii sai siis asja järele uuritud ja minu viga sorry tal on see hoopis mingite pärnu tüüpidega kamba peale.
    Selle väite lükkan mina kohe kindlasti ümber... temaga meil mitme peale küll mitte miskit ei ole. Tal võis olla millalgi võimalus seda kasutada kuid meiega kamba peale see küll ei ole.
    Ja siin teemas julgen suht kindlalt väita, et eestis on ainult 3 TermLab mõõturit mis siis on hetkel dbdrag ametlik mikker ja väidetavalt siis kõige täpsem neist.

Comment

Kui saan õieti aru, siis käib jutt mõõtemikrofonist, mis määrab seadme täpsuse. Ja kalleid - täpseid mõõtemikreid on kindlasti eestis vähe. Odavamaid ja väiksema täpsusega mikreid võib kindlasti kellelgi garaazis vedelda, kuid tarkvara-raudvara mis näitab tulemust on teine teema. Neid võib ju põhimütteliselt ise kah teha, kuid kui mikrit pole, siis ei saa midagi mõõta. Samas enda tarvis võid mõõta ka 100 kroonise mikriga, torkad arvutile taha ja mingi proge, tulemus tuleb, kuid täpsus ...

Comment

Originally posted by urmas78@Sep 8 2005, 07:52
        Kui saan õieti aru, siis käib jutt mõõtemikrofonist, mis määrab seadme täpsuse. Ja kalleid - täpseid mõõtemikreid on kindlasti eestis vähe. Odavamaid ja väiksema täpsusega mikreid võib kindlasti kellelgi garaazis vedelda, kuid tarkvara-raudvara mis näitab tulemust on teine teema. Neid võib ju põhimütteliselt ise kah teha, kuid kui mikrit pole, siis ei saa midagi mõõta. Samas enda tarvis võid mõõta ka 100 kroonise mikriga, torkad arvutile taha ja mingi proge, tulemus tuleb, kuid täpsus ...
        See on õige küll jah, suht iga odava mikkriga saab mõõta... ka miski mudeli nokiaga andis seda teha, kuid seal on täpsus tõesti suuuure kahtluse all.

Comment

Originally posted by ranz+Sep 8 2005, 09:59--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (ranz @ Sep 8 2005, 09:59)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-urmas78@Sep 8 2005, 07:52
          See on õige küll jah, suht iga odava mikkriga saab mõõta... ka miski mudeli nokiaga andis seda teha, kuid seal on täpsus tõesti suuuure kahtluse all. [/b][/quote]
          selle nokia müramõõturi kohapealt -

Müramõõtur näitab temperatuuri ja temperatuurinäidik näitab aku laetuse taset, sellised on enamus inimeste kogemused sellega, paras käkerdis ta on.

muidu sai mõõta sellise vabavara programmiga nagu seda on "MSP - measuring sound pressure" ehk kirjutasin ka õieti... :unsure:

Comment

Originally posted by saajatz@Sep 18 2005, 13:59
            muidu sai mõõta sellise vabavara programmiga nagu seda on "MSP - measuring sound pressure" ehk kirjutasin ka õieti... :unsure:
            Hmm... programme on selle jaoks mitmeid kuid programm ju seda ei mõõda, just mikker on see tähtis vidin seal.

Comment

Originally posted by ranz+Sep 8 2005, 09:38--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (ranz @ Sep 8 2005, 09:38)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-beatvoiceboy@Sep 4 2005, 17:22
              nii sai siis asja järele uuritud ja minu viga sorry tal on see hoopis mingite pärnu tüüpidega kamba peale.
              Selle väite lükkan mina kohe kindlasti ümber... temaga meil mitme peale küll mitte miskit ei ole. Tal võis olla millalgi võimalus seda kasutada kuid meiega kamba peale see küll ei ole.
              Ja siin teemas julgen suht kindlalt väita, et eestis on ainult 3 TermLab mõõturit mis siis on hetkel dbdrag ametlik mikker ja väidetavalt siis kõige täpsem neist. [/b][/quote]
              nii ta mulle msn`is ütles

Comment

Originally posted by beatvoiceboy+Sep 19 2005, 15:55--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (beatvoiceboy @ Sep 19 2005, 15:55)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>
                Originally posted by ranz@Sep 8 2005, 09:38
                <!--QuoteBegin-beatvoiceboy
                @Sep 4 2005, 17:22

Ja siin teemas julgen suht kindlalt väita, et eestis on ainult 3 TermLab mõõturit mis siis on hetkel dbdrag ametlik mikker ja väidetavalt siis kõige täpsem neist.
                nii ta mulle msn`is ütles [/b][/quote]
                Ma võin ka öelda, et mul on miski lambi vennaga lennuk kahe peale... nii need asjad ikka ei käi. Suht savi mida keegi ütles, olles ise selle Pärnu mõõturi üks osanikest saan väita vastupidist ja teemal lõpp.

Comment

Working...
                X