Teade

Collapse
No announcement yet.

Tartu meeste kastivõistlus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

nii palju kui mina olen reeglitest aru saanud siis ja ainult KING AUDIOGA 12" elemendiga saab võistlusele

Comment

Jah 1 King Audio 12" elemendiga !
      kris@andmevoog.eu

Comment

Palju siis osavõtjaid juba on?
        Miks keegi siis ei taha enam võistlustest osa võtta, meil juba sponsorid välja vaadatud ainlt mõtetu on neid niisama tülitada kui lõppkokkuvõttes võistlus ära jääb.

Comment

Mind ennast ka hämmastab täiesti, et huvi on puhas 0. Ennem oli tulijaid nagu seeni peale vihma ?
          kris@andmevoog.eu

Comment

no muidugi ei viitsi sellisele üritusele keegi tulla kus on ainult üks kõige odavam ja kõige eba kvaliteetsem bass välja valitud. Mina igastahest sellist saasta küll poodi sellise ürituse pärast ostma ei läheks.

"King Audio"

Comment

ka kyll saast pole :-/
              kogemused ;D 8) :P
              miskit ei tohi valesti kirjutada

Comment

no muidugi ei viitsi sellisele üritusele keegi tulla kus on ainult üks kõige odavam ja kõige eba kvaliteetsem bass välja valitud. Mina igastahest sellist saasta küll poodi sellise ürituse pärast ostma ei läheks.

"King Audio"
                Vaata sina oled kogu võistluse pointist valesti aru saanud. Point pole mitte selels, et tuleme kokku ja näitame kui kõvad bassimehed me oleme oma spl-i suunitlusega kastidega vaid point on asjast välja võluda kõige puhtam heli.

Minumeelest nüüd võix sellised arvamused endale jätta exole :P

Ja mis puudutab võistlust, siis paraku jääb see minu poolt korraldamatta, sest huvi täiesti puudub. :-/

Teema kinni
                kris@andmevoog.eu

Comment

dixo wõiks ilusaima kasti wõistluse teha? :

Comment

No mis selle "ilusaima kasati võistluse" point ka oleks? KA puhul pole ju mõtet kulutada metsikuid summasid kasti viimistlemisele.
                    Kui üldse mingi võistlus korraldada, siis just soundi pärast. Loomulikult mingi osa lõpphindest võiks olla ka kasti kenaduse eest, aga see pole vast kõige peamini.
                    Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                    indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

nu heli ka....siis nii et heli 50% ja kuju 50%

Comment

Teine võimalus olex SPL-i kastid teha, aga samas SPL mõõdiku rent maxab juba niivõrd hiiglama palju, et see ei tasux ennast ära !
                        kris@andmevoog.eu

Comment

SPL...?

ma noor ju veel... :P

Comment

SPL = Sound Pressure Level ehk Helirõhk

Ja see, et sa noor oled ei näita küll midagist. Ma ise ka veel vägagi noor (hingelt & välimuselt mitte).
                            kris@andmevoog.eu

Comment

helirõhk=db?
                              hm....

aga ikkagi mis ilusam kast seda rohkem seda tahetakse...

Comment

ilu peale küll rõhku ei ole mõtet panna, tähtis on see ikka kuidas mängib, peaks olema nii et ca 2/3 hindest on asja heli ja 1/3 on välimus. või siis juba suhtes 3/4 ja 1/4.

Comment

Working...
                                X