Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Kutsun siis üles vendi Tartu kandist, et teha endi kastivõistlus. Olex ühte hakkajat vaja, kes selle asja ära korraldax (ise õpin ja liiga noor, et kuskil midagi ära teha). Ootan mõtteid
tulex kui elax tartus koos oma tuttavatest kasti tegijatega
Aga äkki sattub ............... igaljuhul millal see umbkaudu toimub ja on mingi koht kah või kõik alles planeeritakse???
Mul veel parem mõte.Teeks sellise kasti võistluse, et kast tuleb ehitada nii, et oleks nagu bandbass, aga ühtki toru välja ei tule.Ühesõnaga kellel kast kõige vähem piiksub täisvõimsusel ongi võitja. ;D ;D ;D ;D
panen ette korraldada võistlus selliselt:
elemendiks valida 12" KA valjukas(odav ja mängib )
kast võib olla ükskõik milline(bandbass, kinnine, inventriga jne...)
kasutada sisest helifiltrit(arvatavasti ehitavad inimesed kodukasutuseks ja seega on otstarbekas kui filter on juba sees)
välimusele eriti rõhku ei pööra, rohkem vaatame heli
Mina arvan, et sisemist helifiltrit leiutama nyyd kyll ei hakka. Heli, see on kindel punkt,aga välimusel võix olla kasti hindest mingi kindel osa. Ntx 15-30% ???
Igatahes ocime inimest, kes selle asja ka ära korraldax
Mina arvan, et sisemist helifiltrit leiutama nyyd kyll ei hakka. Heli, see on kindel punkt,aga välimusel võix olla kasti hindest mingi kindel osa. Ntx 15-30% ???
Igatahes ocime inimest, kes selle asja ka ära korraldax
no aga mille abil siis muust helist bass välja võtta? arvan, et ehitaks ikka supikat.
Comment