Teade

Collapse
No announcement yet.

kasett pleier Aiwa TA166

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    kasett pleier Aiwa TA166

    Nimelt probleem selles et kaseti kuulamisel on heli aeglane st et nagu venitaks või midagi, aga ta ei laineta vaid mängib ühtlaselt aeglaselt. kas seda saab kuidagi korda? või milles probleem võiks olla [akud on tal täis]

    http://www.audiocamp.net/data/review/98136...69335/ta166.jpg

    #2
    Selle pleieriga konkreetselt pole kokkupuudet olnud kui tean kindlalt väita et panasonicu omadel on sees üks väga väike potekas millega saab regulerida selle kiirust.
    Vaata järgi äkki su pleieril kah selline potekas sees kui mitte siis äkki lihtsalt midagi takistab selle kiiremini liikumist....vms.

    Comment


      #3
      Pleieritel on kiirusregulaator tavalisest mootori sisse ehitatud.Mootori tagakaanel peaks olema väike auk,kuhu saab kruvika sisse pista ja keerata.Kui see ei aita,siis on jah viga kas mehhaanikas või regulaatoris .
      Vana helitehnika remont Pärnus

      Comment


        #4
        Tuttav viga. Mina olen kunagi oma pleieril (sama mark)seda kiirust üritanud reguleerida ag ei õnnestu. Pärast selgus, et surverull on omadega õhtal vananemise tundemärgid, mis muud . Endal töötas umbes poolteist aastat kuni ära varastati ja kahju oli ainult sellest, et olin uued patareid sisse ostnud.
        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

        Comment

        Working...
        X