Teade

Collapse
No announcement yet.

Audio deck'id tornis

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Audio deck'id tornis

    Tere! Minu käest küsis sugulane, kui nägi minu kahe audio torni kõrgust, huvitava küsimuse, mille peale mina polnud mõelnud. Kas nii on hea laduda üksteise otsa, alumistele liiga ei tee?
    Aparaadid kaaluvad ikka omajagu. Ühes tornis seitse ja teises kaheksa audio deck'i.
    Olen ikka kogu aeg nii üksteise otsa ladunud. Vaadates dr. googlist tehakse nii nagu mina teen ja on ka iga deck eraldi riiulil. Või pole mingit vahet?

    #2
    Sama asja olen ka ise mõelnud. 4 makki tornis on juba 30+ kg ja see tundub alumisele justkui liig olema. Üks asi mis võib juhtuda - alumiste seadmete jalad surutakse kaande nii tugevalt, et lõpuks jäävad pikast seismisest (vaatamata jalgade pehmendustele) värvi sisse püsivad jäljed. Ühesõnaga kaane värvikiht rikutud. Olen sedagi mõni kord näinud.
    Lisaks ka seda, et jalg on surutud 2-3mm ulatuses põhjapleki sisse, mis viitab, et üleval on olnud üsna suur torn seadmeid. Põhjaplaat võib küll olla päris tugev, aga paindub lõpuks seegi. Paljudel deck-del pole jalad asetatud karkassiga kohakuti (mis kannataks rohkem), vaid lihtsalt vabalt põhjapleki peale.
    Mis puutub kügedesse, siis need võivad kannatada üsna suurt raskust, aga olen näinud ka suhteliselt "pehme" karkassiga seadmeid, mida ei julgeks küll kuhugi alumiseks sättida.
    Nii et 40kg oleks minu jaoks suht maksimum torni koguraskuseks.
    viimati muutis kasutaja sebastian; 01 04 2021, 22:21.

    Comment


      #3
      Ju tuleb siis pooleks teha. Hetkel lugesin kokku, et mõlemas tornis 55+ kilo.

      Comment

      Working...
      X