Teade

Collapse
No announcement yet.

Muusika kuulamise arvuti

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #31
    sa nentisid midagi kanalite rohkuse kohta. ma kijutasin põhjuse miks see nii on.

    Comment


      #32
      Minu rida enne seda käis OXS-i väite kohta, et HQP on optimeeritud ainult DSC-1 jaoks.

      Comment


        #33
        Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitust
        Minu rida enne seda käis OXS-i väite kohta, et HQP on optimeeritud ainult DSC-1 jaoks.
        Jussi kasutas 23. jaanuari seisuga sellist tehnikat. Nüüd on tal ka T+A 8 DSD DAC.

        My main comparison between Windows/Linux/macOS (Apple M1) systems is through UP Gateway running NAA OS to Holo Audio Spring L2 DAC at DSD256 using ASDM7EC modulator and poly-sinc-ext2 and sinc-S filters. In addition, I have RME ADI-2 Pro AE connected to the AMD based Linux machine, further connected over balanced analog connection to T+A HA 200 and Solitaire headphones. (Windows machine has direct USB connection to the HA 200)

        Comment


          #34
          Teemaalgatajale suure tõenäosusega ei sobi Volumio + Asus Tinker Board kombinatsioon. Ise olen juba pea kaks aastat kasutanud seda kooslust probleemidetta. Passiivjahutusega ja hääletu. Nüüdseks peaks ka Windowsist mingi versioon olema SBC-dele? Tänapäeval on SBC-d üsna võimekad ja võiks filtreerimise ja DSD tegemisega täitsa hakkama saada. Volumio + Asus Tinker Board suudab DSD-d ja DXD-d taasesitada küll. Mis puutub ülivõimsasse masinasse, siis kõigile meeldib ju kui masina sisselülitamisel pool linna pimedaks läheb Reaalsuses pole aga ülivõimast masinat alati vaja. Tasub uurida, mida näitavad protsessori jälgijad erinevate ülesannete täitmisel. Ma olen keskmisest lahjema läpakaga edukalt teinud Ardoriga 16+ realist salvestust, seda 192/24 juures.

          Comment


            #35
            Ilmselt mitte.
            Testimiseks olen kasutanud ühte Atom Z8350 CPU-ga Windowsi arvutit ja sellel kipub võhma PCM põhiselt kõigi vajalike FIR filtrite tegemiseks väheks jääma.
            Kui sama asja DSD-s tahta teha, peab ressurssi 10 või suurema kordselt kasutada olema.

            Comment


              #36
              Siis on jah kõige mõistlikum teha passiivjahutusega piisava võimsusega töölaua arvuti. Läpakad võivad ka lahjaks jääda. SBC ja läpaka protsessorid on võimekuselt nuditud. Kui võimsustarbega mitte üle pingutada, peaks leiduma ka passiivse jahutusega toiteplokke. Endal oli kunagi plaan teha hääletu salvestusmasin aga jäi tegematta. Passiivjahutusega töölaua arvuti on mõõtmetelt üsna kogukas ja sobilikud korpused on ka pigem kallimad.

              Comment

              Working...
              X