Teade

Collapse

Ärifoorumite reeglid.

Ärifoorumid on nähtavad ainult registreeritud ja sisselogitud kasutajatele. Ärifoorumi osades kehtivad täiendavad reeglid.

Elfafoorumis võivad kaupu müüa vaid eraisikud. Juriidilistele isikutele (kauplused; firmad; e-poed; müügi- ja oksjonikeskkonnad jms.) on oma kaupade müük ning reklaam keelatud.
Teise foorumikasutaja poolt algatatud äriteemasse on keelatud konkureerivate pakkumiste tegemine. Nende edastamiseks tuleb teha oma teema.
Uue teema loomisel pane olenevalt sisust teema pealkirja esimeseks täheks üks variant kolmest: O: - ostusoov, M: - müügisoov, V: - vahetussoov, millele järgneb kauba nimetus.
Ärifoorumi müügikuulutustes ei ole lubatud viited ja lingid muudesse müügikanalitesse: oksjoniportaalid, kuulutustelehed j.n.e. Lubatud on lingid kauba tootja info lehtedele.
Kuulutuses peab olema kauba või kaupleja asukoha info.
Kui sul on rohkem kaupa müüa siis tee seda ühes teemas.
Kui äritehing on on edukalt lõpule viidud, sulge teema.
Küsimuste või probleemide korral võta ühendust foorumi moderaatoritega.
See more
See less

Audes 100w100-6 elemendiga subwoofer koos võimendiga 200 €

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    M: Audes 100w100-6 elemendiga subwoofer koos võimendiga 200 €

    Subwoofer, mis ostetud 2008 a siit foorumist, ehitatud kasutaja "keeristorm" poolt.
    Jäi ca 10 aastat tagasi seisma, sest sellele elemendile kohaselt läks vunts katki ja andsin selle parandamise koha pealt alla. Vuntsi parandus on üsna lihtne ja kindlasti on neid kes seda kõlarit piisavalt tunnevad, et ehitada sinna kestev vunts.
    Võimendi oli ostes Simex BA-300, kuid ühel hetkel ütles see üles ja kasutaja "jyrka" ehitas selle korpuse sisse uue võimendi. Mingitel segastel asjaoludel ei tööta seal filter või on see siis puudu, selle lisamisega peaks lihtsamat audiotehnikat tundev inimene ise hakkama saama.

    Audesega seotud komplekti hind 200 €
    Lisaks sellele täiesti töötav ja jällegi siit foorumist ostetud Subdumba(koos "jyrka" poolt ehitatud võimuga). Koos Audese komplektiga hind kokku 240 €

    Asub Tallinnas.
    56285463
    Toomas
    You may only view thumbnails in this gallery. This gallery has 6 photos.
Working...
X