Vs: Trafo 9-15 kV 30-120mA
ma olen kaalunud mikrolaineahju trafot, kuid tal on üks konks, neid on vaja mitu. Neid on siis vaja mingi 2-4 tüki omavahel ühendada, see aga tähendab, et nad võivad hakkata õhus läbilööke tegema, ehk on vaja trafo õli sisse need panne, see on aga kallis =( või siis riskida =)
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Trafo 9-15 kV 30-120mA
Collapse
X
-
Mikrouuni trafo? See nii 2kV aind, aga selle eest on enamik mudeleid nii 700w kanti. Ise kõik vajaliku kokku ajanud peale alumise vask toru ja sädemevahe, aga ei leia aega tegemiseks.
Lisa kommentaar:
-
tahaks, võimalikult suurt, kuid minu trafo annab välja kõigest 35W, mida on tõsiselt vähe =(
Lisa kommentaar:
-
Esmalt postitatud garet1 poolt Vaata postitustEndal on 7kV 5mA trafo, kuid seda on minu jaoks vähe....
PS: trafot on vaja Tesla Coili ehitamiseks =)
Lisa kommentaar:
-
Esmalt postitatud urmo poolt Vaata postitustSellel seadmel on klemmide plaadil sädevahemik 8mm tehtud, mis pinge sealt üle lööb, ei tea.
Lisa kommentaar:
-
Ma pole just katsetanud, aga kui soovi - osta ära. Sellel seadmel on klemmide plaadil sädevahemik 8mm tehtud, mis pinge sealt üle lööb, ei tea.
Lisa kommentaar:
-
sõltub, palju mA saab. Minu trafol on probleemiks 5mA, mida on liiga vähe. Pealegi see trafo ei paista just kõige vastupidavam olema kõrgele pingele....
Lisa kommentaar:
-
Kas sellisega ei saaks (42V sisse ja 12kV välja)?
Lisa kommentaar:
-
neoonide toitekad mitte impulsstoitekad pole?
Lisa kommentaar:
-
Neoon valgustite trafod on keskmiselt 9-15kV ja umbes 30mA, on ka võimsamaid, kuni 120mA. Väga lahe oleks eestis leida 30mA trafo. Hiljuti leidsin 5mA, aga seda liiast vähe, isegi Jacob's Ladder välja eriti ei tule sellega =(
Lisa kommentaar:
-
Esmalt postitatud garet1 poolt Vaata postitustTere, sooviks osta sellise trafo, ainus küsimus, kus selliseid eestis saab? On võimalus tellida USAst, kuid siis see läheb maksma üle 1000EEK. Endal on 7kV 5mA trafo, kuid seda on minu jaoks vähe.... Äkki keegi teab kus saab või keegi tahab maha müüa?
PS: trafot on vaja Tesla Coili ehitamiseks =)
Lisa kommentaar:
-
Trafo 9-15 kV 30-120mA
Tere, sooviks osta sellise trafo, ainus küsimus, kus selliseid eestis saab? On võimalus tellida USAst, kuid siis see läheb maksma üle 1000EEK. Endal on 7kV 5mA trafo, kuid seda on minu jaoks vähe.... Äkki keegi teab kus saab või keegi tahab maha müüa?
PS: trafot on vaja Tesla Coili ehitamiseks =)Sildid: Puudub
Lisa kommentaar: