Teade

Collapse
No announcement yet.

CRT telerid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: CRT telerid

Kas te soovisite kirjavigade pärast nokkida või nõu anda? Kui viimast, siis palun põhjendage oma soovitust?! Kui mõned aastad tagasi omale 29" Panasonicu teleri ostsin, siis ei soovitanud keegi Sony pille vaadata.

Comment

Esmalt postitatud a11an poolt
      Kas te soovisite kirjavigade pärast nokkida või nõu anda?
      Mis kirjavigade nokkimisse puutub, siis minu jaoks on üsna suur vahe, kas tegu on juhusliku typo ehk näpuveaga või lihtsalt kirjaoskamatu inimesega.
      Ma ei räägi siinkohal puudutud emakeele tundidest, vaid asjaolust, et inimene, kes vähegi silmaringi omab, sh. raamatuid ja ajalehti loeb, ei tee reeglina elementaarsetes käibesõnades regulaarselt vigu.
      Ei midagi isiklikku, aga paraku nii see on.

Esmalt postitatud a11an poolt
      Kui viimast, siis palun põhjendage oma soovitust?! Kui mõned aastad tagasi omale 29" Panasonicu teleri ostsin, siis ei soovitanud keegi Sony pille vaadata.
      Esiteks ei ole ma mitte kuidagi vastutav selle eest, mis soovitusi keegi Sulle mõned aastad tagasi andis.
      Teiseks: Miks Sony? Vastus on Triniton.
      Kolmandaks oli minu "Sony vms." all mõeldud "Sony või muu sarnane". Loe: sama klassi pill. Rõhutatud oli pigem 3-4-5 a tagust tehnoloogiat, mitte marki.
      GSM: 5039624

Comment

mina soovitagsin igal juhul LCD deleviisorit mille saab käte alla kümpa. See parim ja sootne varjant!
        I dont know nothing about nothing but if I knew something about something would that be the same as knowing anything about nothing?

Comment

Esmalt postitatud Iaigro poolt
          mina soovitagsin igal juhul LCD deleviisorit mille saab käte alla kümpa. See parim ja sootne varjant!
          ...paras "jant" on need odavad LCD-d tõesti.
          Kas soovitaja on või mängib düsgraafikut?
          -

Comment

Working...
          X