Teade

Collapse
No announcement yet.

S90 võred

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    S90 võred

    Tekkis vajadus paigaldada oma S90F kõllidele metallvõred. (üks kodune elukas tunneb väga huvi liikuva bassika membraani vastu) S90F kõllidel aga originaalis võresid pole minu teada. Seega küsimus - kas teiste 90-te omad võiks sobida ja ehk on kellelgi neid üle vedelemas kuskil kolahunnikus. Ei pea just ideaalses välimuses olema aga sirged võiks vähemalt olla. Eriti huvitatud bassikate omadest.

    Teoorias võiks sobida ka Estoniate võred..vähemalt kesk ja madalsagedusele.

    #2
    Vs: S90 võred

    Ei ole s90 kõllidel muid võresid näinud kui raamile tõmmatud riie. Kass on see "kodune elukas"? Kui see kipub tegema asju mida ei tohiks, siis on muusikaga midagi valesti. Tal on stuudios kolm nurruvat püsielanikku ja nede käitumise järgi otsustab kas sai hea miks kokku või mitte.

    Comment


      #3
      Vs: S90 võred

      No ju talle siis 80-ndad ei meeldi, mis teha, kaasaegne kass. Riidest katted loomulikult ei tule kõne allagi. Infoks niipalju, et estonia võred sobisid hästi kõrgetele ja keskmistele. Bassika omasid veel otsin.

      Comment


        #4
        Vs: S90 võred

        amfitonidel on olnud midagi jänesevõrgu laadset.

        ventilaatori võre võiks kah sobida. googeldasin natuke ainuke mis võiks sobida on ümmarguse söegrilli rest http://b2b.bridgat.com/et/barbecue_g...g-o206964.html

        Comment


          #5
          Vs: S90 võred

          Huvitav mis S-90D'l ja S-90Fil vahet on üldse? Igatahes tundub, et tolle või vanemate 4 oomiste 90nete võrgud sobiks ilusti.

          + Noores Tehnikus on olemas bassikate kattevõrgud-
          Kõlarikatted muudavad su auto heliparadiisiks. Kvaliteetsed komponendid ja ekspertteadmised. Kõrgema klassi jaoks külasta Noor Tehniku kauplusi või E-poodi!
          viimati muutis kasutaja Matis; 19 m 2015, 15:10.
          Maailm oleks puhas ja süüta
          kui poleks õllejogurtit
          - Õ.Õ.

          Comment


            #6
            Vs: S90 võred

            Just just, seda minagi, et vahet ei tohiks olla. Noore tehniku ja teiste kaasaegsete kõllimüüjate võred on kahjuks tollimõõdustikus, ehk siis 10 tolli on 25,5 cm umbes. S90 väline läbimõõt aga on 25 cm ja võre peaks olema umbes 23 cm. Aga ehk annab isegi lõigata nati väiksemaks. Suure tõenäosusega tellingi sealt ära.

            Comment


              #7
              Vs: S90 võred

              Ära lõika: igad vabad vardakesed hakkavad vastikult resoneerima. Kinnituse saad ju teha pisut laiemalt? Kassidesse puutuv on muidugi iseasi.

              Comment

              Working...
              X