Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
http://www.elfafoorum.eu/faq.php
See more
See less

Pliidi läbi põlemine

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Huvitav teema.

    Mainisid et ühel pliidiplaadil ükshaaval kõik keraamilised küttekehad põlesid läbi. See täiesti 100% ülepingest. Ka 10 a. vanused keraamilised küttekehad toimivad ja kui siis ainult 1-2 põleb katkestusse, mitte järjest kõik 4tk teatud ajavahemikel eriti uue pliidiplaadi puhul.
    Lõhkilennanud kondekas samuti ülepinge. Kas kõik pliidiplaadid sama firma toodang?
    kuidas ka paigaldusega on, kas pliidiplaadi all ahi ja kas ahju-pliidiplaadi vahele õhuava on jäetud?


    Comment


      #17
      Pliidiplaadid erinevad olnud, ei tea täpselt mis tootjate omad. Seal see teema ka, et ahju ei ole keegi vist kunagi kasutanudki, muidu jah ahi all pliit üleval, vahe kohta ei jälginud, aga tal neid kortereid 4 tk vist samasuguseid siin ja kõik köögid ühest kohast tellitud ja samal ajal suht tehtud, seega ei usu, et ühe teistmoodi tegid, teiste korterite peal probleeme pole. Miski üüriline elab sees ja ahi seest täiesti tutikas, üüriline pole tõenäoliselt kunagi ahju järgi pannudki selle kolme aasta jooksul. Kui uuesti peaks läbi minema siis ma ütlen et sorry mina ei tea mis jama on, kõik justkui toimiks ja isikliku aja ja raha eest ma ei hakka seda kaablit ka välja vahetama sul, ei suuda mingi nipiga tuvastadagi, et selle viga üldse oleks, telli ma ei tea mis ekspertiis ja kui tuvastavad elektriku töövea siis räägib edasi, st mõistus otsas mul selle koha pealt seal, müstika.

      Muidugi nende eksperiisi tegijatega peaks ise kõrval passima, kogemusi mingi kilbitehase veaga, kus devireg vms ei toiminud ja siis tuli mingi vend kohale, tegi seal midagi, ise ma kõrval ei passinud ja tegin muid asju samal ajal, väitis et meiepoolne ühendusviga ja küsis 500, oleks teadnud et sellist arvet kavatseb keevitama hakata(pealinnast sõidud ja mida kõike veel),siis oleksin kõrval vahtinud ja näita ära siis misasi sul seal valesti oli, hiljem polnud enam midagi teha, jääb ainult väide väite vastu(väitis et ma tõstsin juba õigesti ära otsad, kaks otsa oli vahetuses vms et loomulik näpukas teie poolt blabla, eelnevalt olin kaks samasugust deviregi ühendanud samas kilbis ja nendega ei olnud sellist viga ning olin üsna kindel et panin kõik kolm täpselt samamoodi ja pigem võis neil see must montaazhisoon kusagil vahetuses olla, millega palju lihtsam eksida). Hea lihtne öelda neil, et isegi kui tüübid ise mäda panevad ja kõrval ei vahi ning vähegi võimalik viga sinu kaela sokutada, siis seda ka enamasti tehakse.
      viimati muutis kasutaja otsija; 28 12 2020, 01:46.
      otsija

      Comment

      Working...
      X